• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Trump Jr’dan boşanıp Suudi Prens ile evleniyor ÇAĞRI ZORER

Trump Jr’dan boşanıp Suudi Prens ile evleniyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.05.2018, 00:00
Donald Trump Jr. ile 12 yıl evli kalan Vanessa Haydon, Suudi prens Khalid bin Bandar bin Sultan Al Saud ile evlilik hazırlıklarına başladı

ABD başkanı Donald Trump'ın gelini Vanessa Haydon, Mart ayında beş çocuğunun babası olan Donald Trump Jr'dan boşanmış ve eski modelin adı Suudi Prens Khalid bin Bandar bin Sultan Al Saud ile anılmaya başlamıştı. Page Six'te yer alan habere göre, ikili birlikte oldukları bu kısa sürede ani bir karar alarak evlilik hazırlıklarına başladılar.

KRALİÇE GİBİ DAVRANIYOR

Haydon ve Prens Bandar'ın evlilik kararı alması, oğlunun boşanması nedeniyle kızgın olan Donald Trump'a ikinci şoku yaşatmış oldu.
Çünkü Suudi Prensin babası, daha önce ABD tarafından 11 Eylül saldırılarının şüphelilerinden biri olarak ilan edilmiş ve Amerikalıların nefretini kazanmış bir isimdi. Milyarder Suudi prensin, Vanessa Haydon'a kraliçesi gibi davrandığı ve ikilinin tüm gün boyunca birlikte vakit geçirdikleri öğrenildi. Donald Trump Jr. ile 12 yıl evli kalan Vanessa Haydon, daha önce Latin Kral Valentin Rivera ve Leonardo DiCaprio ile ilişki yaşamıştı.

Suçu üvey abla üstlendi

19 Mayıs'ta Prens Harry ile evlenecek Amerikalı oyuncu Meghan Markle'ın babası Thomas Markle hakkında çıkan 'sahtekar' suçlamalarını, güzel oyuncunun üvey ablası Samantha Grant kabul etti. Katıldığı bir televizyon programında, "Tamamen ben suçluyum" diyen Grant, "Babama dünyaya ne kadar formda olduğunu ve ne kadar sağlıklı olduğunu göstermen lazım dedim ve kurgulanmış bir çekim yaptırmayı önerdim" itirafında bulundu. Gizlice çekildiği iddiasıyla kısa süre önce basına yansıyan fotoğraflarının, aslında baba Markle'ın işbirliğiyle çekildiği ortaya çıkmıştı.

Alkışlar Cumberbatch'e

İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusu Benedict Cumberbatch, sinema sektöründeki cinsiyet eşitsizliği hakkında konuştu. Yakışıklı aktör Radio Times ile yaptığı röportajda, baş rolü paylaştığı kadın oyuncular kendisiyle aynı ücreti almadığı takdirde gelen proje tekliflerini kabul etmeyeceğini açıkladı. Aktörlere de seslenen Cumberbatch "Eşdeğer ücret yoksa yokum, deyin" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA