• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BAFTA ödülleri sahiplerini buldu ÇAĞRI ZORER

BAFTA ödülleri sahiplerini buldu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.05.2018, 00:00
Peaky Blinders, İngiltere’nin ‘En İyi Drama’sı seçilirken, The Handmaid’s Tale ‘En İyi Uluslararası Dizi’ ödülüne layık görüldü

İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi'nin düzenlediği BAFTA Televizyon Ödülleri geçtiğimiz gece sahiplerini buldu.
'İngilizlerin Emmy'si' olarak anılan ödüllerde Peaky Blinders, İngiltere'nin 'En İyi Drama'sı seçilirken, The Handmaid's Tale 'En İyi Uluslararası Dizi' ödülüne layık görüldü.

'BLACK MIRROR' BOŞ DÖNDÜ

Geçtiğimiz yıllara damgasını vuran Netflix yapımı 'Black Mirror' ise bu sene geceden eli boş ayrıldı. Londra'daki Royal Festival Hall'da düzenlenen törende, ödüller kadar kırmızı halıdaki şıklık yarışı da konuşuldu. Sanat ve gösteri dünyasından birçok ünlünün katıldığı gecenin dikkat çeken ismi ise, sarı elbisesiyle Michelle Keegan oldu. Öte yandan, kıyafet ve makyaj tercihleri ile Claire Foy, Molly Windsor ve Vanessa Kirby de beğenilen isimler arasında yer aldı.

STAR YENİ SEZON ONAYINI ALDI

Güzel oyuncu Jude Demorest'in başrolünde harikalar yarattığı müzik dizisi Star üçüncü sezon onayını aldı. Dizinin prodüksiyon maliyetinin bir hayli yüksek olması nedeniyle yeni sezonun çekilip çekilmeyeceği belirsizliğini koruyordu.
Lee Daniels ve Tom Donaghy ikilisinin imzasıyla ekrana taşınan dizinin yakaladığı yükseliş reytinglere de yansıyınca kanaldan 'yola devam' kararı açıklandı.


CHRIS EVANS YİNE FELAKETİN ORTASINDA

Oscar adayı yönetmen Neill Blomkamp beyazperdeye felaket temalı Greenland filmi ile geri dönmeye hazırlanıyor. Yönetmen, kamerasını dehşet verici bir doğal afet sonrası hayatta kalmaya çalışan bir aileye yöneltecek.
"Greenland"in başrolünü ise Kaptan Amerika Chris Evans üstlenecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA