• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Mütevazı olmaktan sıkıldım ÇAĞRI ZORER

Mütevazı olmaktan sıkıldım

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.06.2018, 00:00
18 yıldır Michael Douglas ile evli olan Catherine Zeta Jones, “Mütevazı olmaktan çok sıkıldım. 2 güzel çocuğum, sağlıklı, mutlu bir kocam var. Bunların hepsi çok güzel şeyler ve ben artık mütevazı olmayı bıraktım” diyor

İngiliz oyuncu Catherine Zeta Jones, verdiği bir röportajda güzel ve zengin bir hayatı olduğu için özür dilemekten sıkıldığını açıkladı.
Hollywood'un sevilen aktrislerinden 48 yaşındaki Zeta Jones, Galler'deki orta sınıf bir aileden geldiğini ve bu noktaya gelebilmek için çok çalıştığını söyledi. Yıllardır çok mütevazı davrandığını söyleyen güzel oyuncu bu yüzden ne kadar çok emek verdiğini ve yaptığı fedakarlıkları unuttuğunu söyledi. Yaşadığı duruma isyan eden Zeta Jones "Zengin olduğum için, bir film yıldızıyla evlendiğim için, kötü görünmediğim için çok özür dilerim.
Ancak ne kadar dilesem yetmiyor.
Bundan sonra özür yok, yeter. Mütevazı olmaktan çok sıkıldım. 2 güzel çocuğum, sağlıklı, mutlu bir kocam var. Bunların hepsi çok güzel şeyler ve ben artık mütevazı olmayı bıraktım." sözleriyle yaşadığı sıkkınlığı ifade etti. Amerikalı aktör Michael Douglas ile 18 yıldır evli olan Zeta Jones, iki çocuğuyla ünlüler dünyasında örnek gösterilen bir eş ve anne olmanın da gururunu yaşadığını söyledi.

ÖDÜLLERİ GENÇLER BELİRLEYECEK

13-19 yaş arası gençlerin oylarıyla belirlenen Teen Choice 2018 Ödülleri'nde adaylar belli oldu. "Avengers: Sonsuzluk Savaşı" filmi yedi adaylıkla ödüllerin favorisi oldu. "Black Panther" ve "Star Wars: Son Jedi" adaylar arasında yer aldı

TROLL'LERDEN BIKTI HESABINI KAPATTI

Tüm dünyada ilgiyle izlenen Stranger Things'in baş rolü Millie Bobby Brown, sosyal medyada uğradığı troll saldırısı yüzünden Twitter hesabını kapattı. Geçtiğimiz günlerde trollerin başlattığı saldırı ile genç oyuncunun fotoğrafları nefret söylemlerinde görsel olarak kullanıldı.
14 yaşındaki yıldızı nefret suçunu destekleyen biri gibi gösteren bu görseller kısa sürede binlerce kez beğeni aldı ve retweet edildi. Brown'ın neden böyle bir saldırıya maruz kaldığı bilinmezken, Twitter hesabını kapattığı açıklandı.

CHLOE GRACE MORETZ BU KEZ AĞLATACAK

Kick-Ass" ile tanınan genç yıldız Chloe Grace Moretz'in başrolünde yer aldığı biyografik drama filmi "Brain on Fire"ın beklenen fragmanı Netflix tarafından yayınlandı. Richard Armitage, Carrie-Anne Moss ve Jenny Slate gibi isimlerin başarılı aktrise eşlik ettiği filmde, New York Post'ta çalışan gazeteci Susannah Cahalan'ın başından geçen gerçek bir hikaye anlatılıyor. Prömiyerini 2016 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yapan "Brain on Fire" genç bir kadının akli dengesini kaybetmesini dramatik bir anlatımla izleyici karşısına çıkacak.

YÜRÜYÜŞTE BİLE YENİ ALBÜMÜ DÜŞÜNÜYOR

Amerikalı şarkıcı Gwen Stefani Los Angeles'ta yürüyüş yaparken görüntülendi. Müzik dünyasında yorumcu ve söz yazarı olarak tanınan Stefani'nin bir özelliği daha var, moda tasarımcılığı... Sahne kıyafetlerini de kendi tasarlayan Gwen Stefani, yakın dostlarına da bu konuda yardımcı oluyor. Eylül ayında yeni albümü piyasaya çıkacak olan Stefani, yeni şarkılarıyla patlama yapacağına inanıyor.

JUSTIN BIEBER ESKİ AŞKIYLA

Selena Gomez'le yollarını yeniden ayıran Justin Bieber tekrar eski aşkı Hailey Baldwin ile birlikte... Geçen hafta Miami'de tatil yaparken görüntülene genç çift, bu sefer New York sokaklarında meraklı bakışlara aldırmadan sarmaş dolaş ve dudak dudağa vakit geçirirken objektiflere takıldı.
Sürekli yan yana görülmeye başladıklarından beri, aşklarının yeniden alevlendiği konuşulan çiften henüz resmi bir açıklama gelmedi.

KIM KARDASHIAN SİYASETE ATILIYOR

ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian, gözünü siyasete dikti. 37 yaşındaki yıldız, "Siyaseti düşünür müsünüz?" sorusuna "Asla 'Asla' deme. Alanımı, kişisel çıkarlarımı bir kenara bırakarak önemli konuları tartışmak için kullanmayı öğrendim. Yapılacak çok şey var" diye konuştu.
Hakkında yeterli delil bulunmamasına rağmen uyuşturucu kaçakçılığıyla suçlanan bir kadının affı için Başkan Donald Trump ile görüşen Kim Kardashian, adımının meyvesini almış, kadın salıverilmişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA