• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Demi Lovato’nun gizemli adamı ÇAĞRI ZORER

Demi Lovato’nun gizemli adamı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.07.2018, 00:00
ABD’li şarkıcı Demi Lovato’nun basından kimliğini sakladığı kişinin G-Eazy olduğu yönünde çıkan iddialar sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu

Amerikalı şarkıcı ve model Demi Lovato'nun geçtiğimiz hafta sonu bir gece kulübünden el ele ayrıldığı gizemli şahsın, ünlü rap'çi G-Eazy olduğu iddia edildi.
Cumartesi sabaha karşı 02.30'da, Hollywood'un ünlü gece kulübü Warwick'ten ayrılan güzel şarkıcı, kapıdan el ele çıktığı kişinin elini basın mensuplarını görünce bırakmıştı. Yüzünü çevirerek basından kimliğini saklamayı başaran adamın G-Eazy olduğu yönünde çıkan iddialar sosyal medyada da en çok konuşulan konulardan biri oldu.

KARİYERİ ETKİLENİR

İnternet dünyasında Lovato hayranları tarafından yapılan yorumlarda, geçtiğimiz yıl Lana del Rey ile kavgalı bir şekilde ayrılan G-Eazy'nin, birlikte olduğu şarkıcıların kariyerine zarar verdiğine dikkat çekildi. Müzik dünyasının çapkın isimlerinden biri olan başarılı rap'çi G-Eazy, bir yıldır birlikte olduğu genç şarkıcı Halsey ile olan birlikteliğini de iki hafta önce sonlandırmıştı.

​SCARLETT JOHANSSON BASKILARA DAYANAMADI

Geçtiğimiz günlerin en çok konuşulan haberlerinden biri olan Scarlett Johansson'ın transeksüel bir suç imparatorunu canlandıracağı yönündeki söylentiler, pek çok sinema sever tarafından eleştirilmiş ve transeksüel oyuncuların da tepkisini çekmişti. Baskılara daha fazla dayanamayan güzel oyuncu, Rub & Tug adlı biyografik filmden ayrıldığını duyurdu. Johansson yaptığı açıklamada "Son zamanlardaki etik sorular ışığında, projeden saygıyla geri çekilmeye karar verdim" dedi.

'ANNELİK 24 SAAT SÜREN BİR İŞ'

Geçtiğimiz hafta rap'çi sevgilisi Offset ile Kulture adını verdikleri bebeğini kucağına alan Amerikalı şarkıcı Cardi B, şimdiden yoğun bir ebeveynlik temposuna girmiş gözüküyor.
Ünlü müzisyen Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine destek olan hayranlarına teşekkür ederken, takipçilerinin sorularına cevap verememe sebebinin anneliğin 24 saat dikkat gerektiren bir iş olduğunu söyledi.

YENİ DOKTOR BEĞENİLDİ

Tüm dünyada ilgiyle takip edilen fenomen dizi Doctor Who, yeni başrolü Jodie Whittaker'ın yer aldığı ilk 11. sezon teaser'ını yayınladı.
BBC'nin ikonik dizisi Doctor Who'nun yeni sezonu, doktor rolünde ilk kez bir kadın oyuncuyu izleyecek olmamız sebebiyle, dizinin tarihinde özel bir yere sahip olacak. Jodie Whittaker'ın nasıl bir performans göstereceği merakla beklenirken, yayınlanan tanıtım sosyal medyada büyük beğeni topladı

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA