• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Serena’yı gölgede bıraktılar ÇAĞRI ZORER

Serena’yı gölgede bıraktılar

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.07.2018, 00:00
Tenis dünyasının kraliçesi Serena Williams’ın Camila Giorgi ile karşılaştığı maçı seyretmek için birçok ünlü isim tribündeydi. Kameralar maçtan çok bu ünlülere ilgi gösterdi

Geçtiğimiz gün Londra'da gerçekleşen Wimbledon Açık Tenis Turnuvası çeyrek final maçına sinema ve müzik dünyasından birçok ünlü isim akın etti. Tenis dünyasının kraliçesi olarak kabul edilen Serena Williams'ın Camila Giorgi ile karşılaştığı maçta, kameralar tribündeki ünlülere yoğun ilgi gösterdi.

ESKİ SEVGİLİSİ DE GELDİ

Jessica Biel ve Justin Timberlake çiftinin heyecanla takip ettiği maçı, Serena Williams'ın eski sevgilisi Amerikalı rap'çi Drake de izledi. Güzel oyuncu Olivia Munn arkadaşlarıyla birlikte tribündeki yerini alırken, Cambridge Düşesi Kate Middleton'un kardeşi Pipa Middleton da çeyrek final maçını canlı izlemek için Londra'ya gelen ünlüler arasındaydı. 7 şampiyonluğu bulunan Williams, İtalyan tenisçi Camila Giorgi karşısında zorlansa da maçı kazanmayı bildi ve yarı finale yükseldi.

GAME OF THRONES SEVERLERE MÜJDE

Önümüzdeki sene yayınlanacak olan 8. sezonuyla veda etmeye hazırlanan Game of Thrones dizisinden beklenen müjde duyuruldu.
Dizinin bitiminden sonra yan hikayelerin anlatılacağı devam dizilerinin çekileceğini açıklayan HBO, Game of Thrones'un öncesinde yaşananları ele alan ilk devam dizisinin çekimlerinin Ekim'de başlayacağını duyurdu. Belfast'ta başlaması planlanan ve çekimler için Game of Thrones'un çekildiği Paint Hall stüdyolarıyla görüşülen projenin adı henüz belli değil.

ROBİN WRİGHT İLK KEZ KONUŞTU

Hollywood'un sevilen oyuncularından Robin Wright, House of Cards'tan eski rol arkadaşı Kevin Spacey ile ilgili sessizliğini sonunda bozdu. NBC'de yayınlanan bir programa konuk olan güzel oyuncu, cinsel taciz skandallarının ortaya çıkmasıyla diziden kovulan Spacey'i set dışında tanımadığını söyledi. Sadece çekimler sırasında kendisiyle görüştüğünü söyleyen Wright "Onu gerçekten tanımıyordum. Olağanüstü zanaatını biliyordum" diye konuştu.

YÜRÜYÜŞE 'POZ' MOLASI

Amerikalı şarkıcı Ariana Grande geçtiğimiz gün New York sokaklarında arkadaşlarıyla birlikte yürüyüş yaparken görüntülendi. Sempatik tavırlarıyla tanınan 25 yaşındaki şarkıcı, basın mensuplarına eğlenceli pozlar verdikten sonra "Umarım bu kadar fotoğraf sizin için yeterlidir.
Şimdi siz de bana anlayış gösterin lütfen" dedi. Grande'nin korumalarının da güzel yıldızın bir an olsun yanından ayrılmadığı görüldü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA