• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bir tek kraliçe yok ÇAĞRI ZORER

Bir tek kraliçe yok

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.07.2018, 00:00
Prens William ve Kate Middleton, Nisan ayında dünyaya gelen çocukları Prens Louis’i St. James Sarayı’ndaki Kraliyet Şapeli’nde vaftiz ettirdi. Törene bir tek İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth katılmadı

İngiltere tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William ve eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton, geçtiğimiz Nisan ayında dünyaya gelen çocukları Prens Louis'i St. James Sarayı'ndaki Kraliyet Şapeli'nde vaftiz ettirdi. Törene İngiltere Kraliyet Ailesi'nin önde gelen üyelerinden Prens Charles, Cornwall Düşesi Camilla, Prens Harry Meghan Markle, Pippa Middleton, Carole Middleton gibi önemli isimler katılırken, İngiltere Kraliçesi 2.
Elizabeth'in törende yer almaması dikkat çekti. Kraliyet'ten yapılan açıklama ile Kraliçe'nin yoğun programı nedeniyle törende yer alamadığı bildirildi. İngiliz Kraliyeti'nin ünlü çifti, ilk kez tüm çocuklarıyla birlikte basın tarafından fotoğraflandı.

Harley Quin bir kez daha ona emanet

Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminde Margot Robbie'nin hayat verdiği ve sinema severler tarafından fenomen haline getirilen Harley Quin karakteri Birds of Prey ile beyaz perdeye geri dönüyor. DC Comics evreninin farklı kadın kahramanları ile bir araya gelecek olan Quin'i bir kez daha Avustralyalı aktris Margot Robbie canlandıracak. Güzel yıldız, filmin çekimlerinin önümüzdeki Ocak ayında başlayacağını ve diğer süper kahraman filmlerinden daha düşük bütçeli bir iş olacağını açıkladı.

Romantik çift akşam yemeğinde

Altın Küre ödüllü İngiliz oyuncu Emily Blunt geçtiğimiz gün yönetmen eşi John Krasinski ile New York'ta görüntülendi. Ünlü bir restorana girerken görüntülenen ikilinin baş başa yemeğe çıktıkları öğrenildi. Oldukça keyifli görünen ünlü çift, şıklıklarıyla da göz doldurdu. 2010 yılından bu yana evli olan Blunt ile Krasinski çifti, Hollywood'un en romantik çifti olarak kabul ediliyor.

Beyonce & Jay-Z'nin klibinde müze turu

Geçtiğimiz ay yayınladıkları Everything Is Love adlı albümlerinden ilk klibi Apeshit şarkısına çeken Beyonce ve Jay-Z ikilisinin, Louvre Müzesi'nde çektikleri bu video, müze yönetimi tarafından 90 dakikalık bir tur haline getirileceği öğrenildi. Fransız basınında çıkan haberleri doğrulayan müzenin direktörü Jean-Luc Martinez yaptığı açıklamada, "Bu tarz küresel pop kültür turlarının müzenin koleksiyonunun daha rahat anlaşılabilmesi için bir fırsat olarak görüyorum" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA