• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Geçmiş deneyimlerimiz bugüne ışık tutacak FİLİZ ÖZKOL

Geçmiş deneyimlerimiz bugüne ışık tutacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.10.2009, 00:00
Bugün, korkularımızla başa çıkmayı öğrenmeliyiz. İçinde bulunduğumuz şartları yeniden düşüneceğiz. Sınırlarımızı bilmek isteyebiliriz. Yaşantımıza dahil etmek istediğimiz konular üzerinde daha iyi düşünmeliyiz. Sonradan pişman olacağımız konular canımızın sıkılmasına neden olabilir. Enerjimizi doğru kullandığımızdan emin olmalıyız. İçsel sorgulamamızı yaparken, geçmişte öğrendiğimiz şeylerin şimdiki yaşantımıza yansımalarından faydalanacağız.
Bugün doğanlar; gizli konuları araştırmaya bayılırlar. Az konuşurlar. Aşk yaşamlarını herkesle paylaşmaktan hoşlanmazlar. Olaylara ketum bir şekilde yaklaşır ve sonuca gitmekten hoşlanırlar. Meslek seçimlerinde de titiz davranırlar. Hep zor olanı sevdikleri için, imkansız olan şeyleri başarırlar. Evlenecekleri kişiyi seçme konusunda çekingendirler. Amaçlarına sadık kişilerdir. Hislerinden dolayı hep değişik yorumlanırlar.
KOÇ:
İnatçı yapınızı daha da körükleyecek olayların ortasında bulunuyorsunuz. Çevrenizde çalışan insanların sizinle aynı potansiyele sahip olmaları mümkün değil. Sürekli hata arayarak bir sonuca varamazsınız.
BOĞA:
İletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize rağmen, çevresel koşullar yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. İdealist yapınızdan ödün vermeden yükselmeniz kolay olmayacak.
İKİZLER:
Düşüncelerinizin sınırlanmasından hoşlanmadığınız bir gerçek. Siz, kendi disiplininizin uygulayıcısısınız. Çalışmalarınızda, sınırlarınızı belli bir düzen arayışı içinde çizdiğiniz bir gün içindesiniz.
YENGEÇ:
Maddesel konulara takıntılı olmak istemiyorsunuz. Kişisel güvenliğiniz için, parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız. Yeni iş olanakları var.
ASLAN:
Sıradışı düşüncelerinizi paylaşmak için, kendinize farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kardeşlerinizin yardımınıza ihtiyacı var.
BAŞAK:
Olumsuz etkilenmeye açık bir gününüz. Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, baskı altında hissedebilirsiniz. İlişkilerde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacak.
TERAZİ:
İş disiplininiz mükemmel gidiyor. Bugün çevrenizdeki kişileri tarzınızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken, daha sakin olmalısınız.
AKREP:
Ortaklıklar konusunda beklemenizde yarar var. Bugün, bazı dostlarınızın sizden destek beklediğini görecek ve yardım etmek isteyeceksiniz. Atılımcı ruhunuzu ortaya rahatlıkla koyabiliyorsunuz.
YAY:
Hedeflerinizde ilerlemek ve iş yaşantınızda gelişmek istiyorsanız, arkadaş çevrenizde güçlü dostların yardımına ihtiyacınız olacak. Zorlandığınız konularda yardım almalı ve sabit düşünmemelisiniz.
OĞLAK:
Derin düşünceler içinde olmanız, kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Sevdiklerinizi korumak adına fazla sorumluluk alıyorsunuz. Kendinizi aşan konularda bile gereksiz bir yük içindesiniz.
KOVA:
Bugün idealleriniz konusunda ısrarcı bir tavır takınacaksınız. Gücünüzü ilişkileriniz de yansıtmak istemeniz, sizi çekici yapıyor. Ailenizdeki olumsuzluklara ilgilenmek vaktinizi alabilir.
BALIK:
Partnerinizin duyguları karşısında bocalamanız mümkün. Onun beklentilerine yanıt vermek isteseniz de, sizi aşan pozisyonlar söz konusu olacak ve kendinizi çaresiz hissedebilirsiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA