• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yakın dostlarınızla işbirliği yapacaksınız FİLİZ ÖZKOL

Yakın dostlarınızla işbirliği yapacaksınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Hareketli ve enerjik olacağız. Sosyal yaşantımıza ağırlık vereceğiz. Birçok sanatçı yeni iş anlaşmaları yaparak, yeni projelerle ortaya çıkacak. Çevremizde ilgi çekici davranışlar sergileyeceğiz ve yakın dostlarımızla iş birliği içinde olacağız. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. Duygusal problemler yaşayabiliriz. Kıskançlıklar söz konusu olacak. Bazı duygu kavgaları gündeme gelecek. Bugün, korkularımızla başa çıkmayı öğrenmeliyiz. İçinde bulunduğumuz şartları yeniden düşüneceğiz. Sınırlarımızı bilmek isteyebiliriz. Özellikle mantık ve duygu karmaşası yaşadığımız bu günde, isteklerimizde eski hesaplaşmaları bırakmalı ve teslimiyetçi bir ruhla hareket etmeliyiz..

BUGÜN DOĞANLAR

Kişisel yapılarını ortaya koyacak işlerden hoşlanırlar. Arkadaşları arasında farklı yönleri ile dikkat çekerler. Büyük bir inandırma yeteneğine sahiptirler. Dürüst ve vicdan sahibi, sevdiklerine bağlı ve uysaldırlar. Onlara yaklaşmak çok zordur. Yaşamlarına herkesi almak istemezler. Seçici ve özenlidirler. Ortak çalışmalara uygun bir yapı sergiler, engeller karşısında pes etmekten hoşlanmazlar. Yapıcı ve vizyonları güçlü insanlardır.

KOÇ
Çevrenizle yoğun iletişim içinde olacaksınız. Kişiliğinizi her zaman vurgulamaktan yanasınız. Kardeşler arasında yolculuklar söz konusu olacak. Ayaklarınıza daha fazla özen göstermelisiniz.
BOĞA
Maddi konulara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin, finans konularında belirli yaklaşımları olacak. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin kesin tavırları var.
İKİZLER
Yaşamın felsefi yönünü görmek istiyor ve düşüncelerinizi kendi yorumlarınız doğrultusunda ortaya koyuyorsunuz. Olgunluk göstermeniz gereken, bir gün içindesiniz.
YENGEÇ
Bilinçaltınızı fazla yoğunlaştırdınız. Kendinizi ortaya koymaktan korkuyor gibisiniz. İçinizdeki fırtınaları kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Satın alma duygunuz yoğun.
ASLAN
Duygusal yaşantınızla ilgili kesin tavırlarınız mevcut. Çevresel koşullarınızı yeniden irdelemekten korkmuyorsunuz. Bazı davranışlarınız tepki alabilir fakat siz bildiğinizden şaşmayın.
BAŞAK
Bugün, ailenize karşı kesin tavırlı yaklaşırken, fikirlerinizde aykırılıklar olabilir. Onların sizi yargılamasına izin vermemelisiniz. Birçok sorunun üst üste gelmesinden dolayı canınız sıkılacak.
TERAZİ
Amacınız yaşam kalitenizi yüksek tutmak. Bugün, ailenizle ilgili fikir ayrılıkları yaşamanız mümkün. Her zamanki denetimli davranışlarınızla, çevrenizde hayranlık uyandıracaksınız.
AKREP
Enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Ailenizle aranızda sezgisel bağ oluşturmak isteyebilirsiniz. Maddi konulara yaklaşımınız paylaşımcı bir tablo ile gündeme gelecek.
YAY
Geçmişle ilgili eski olayların gündem kazanmasından hoşlanmıyorsunuz. Kinci değilsiniz fakat kendinize yapılan haksızlıklar karşısında tepkilisiniz. Bugün ilişkinize farklı boyut getirecek.
OĞLAK
Olabilecek aksilikler konusunda kendinizi donanımlı hissediyorsunuz. Çevrenizde birçok farklı oluşumlara karşı aldığınız tedbirler sonuç getirecek. Yaşama mantık çerçevesi içinde bakıyorsunuz.
KOVA
Olaylara fazla duygusal yaklaşıyorsunuz. Yeni tanışacağınız kişilerin etkisi altında kalabilirsiniz. Çocukları olan Kovalar için ilginç ve duygusal bağlarının güçleneceği bir gün.
BALIK
Bugün değişik fikirler içinde bocalayabilirsiniz. Uzun vadeli beklentilere tahammülünüz yok. Her şeyin çok çabuk sonuçlanmasını isterken, hatalarınız gündeme gelebilir. Evle ilgili değişim var.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA