• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.06.2015, 00:00
KOÇ:
Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişilere geleneksel ve sahiplenme duyguları ile yaklaşacaksınız.

BOĞA:
Güneş Karşıt burcunuzdan size destek verecek ve beklentilerinizle ilgili değişim fırsatları yakalamanıza neden olacaktır. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız.

İKİZLER:
Venüs, ortaklık konusunda daha titiz davranmanızı öneriyor. İş temponuz bir hayli ağır. Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Sezgisel yeteneğinizi, yanınızda çalışan kişiler de kullanmalısınız.

YENGEÇ:
Bugün, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edecek ve birlikte çalıştığınız kişileri yargılayacaksınız. Duygusal sezgilerinizin güçlü olmasından dolayı, somut kazançlar peşindesiniz.

ASLAN:
İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. İşlerinizde belirleyici davranmakla, iş potansiyelinizi arttırabilirsiniz.Bugün, bir çok sosyal aktivitelerin ortasında olacaksınız.

BAŞAK:
Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Kendinizi güçlü gösterme savaşı vermekten vazgeçin. Yakınlarınızın da bulunacağı ortamlarda değişik paylaşımlar içinde olacaksınız.

TERAZİ:
Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Bugün sosyal ve zihinsel aktiviteleriniz güçlü.

AKREP:
Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Değişik fırsatlardan yararlanmanız ve pirim yapmanız için, uygun bir gün. Karşılıklı yaşadığınız duygusal ilişkilerinizde, yoğun bir tempo var.

YAY:
Ortak iş yaptığınız kişilerin geleneksel tavırları, tarzınıza uygun gibi görülebilir. Fakat, iş yaşantınızda sinirli ve kendi kurallarınızın uygulanmasından hoşlandığınız bir gün.

OĞLAK:
Planlı bir şekilde davrandığınız zaman , olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Ortak çalışmalar gerektiren işlerde, çalışma alanınızın çerçevesini geniş tutmak isteyebilirsiniz. Gücünüzün desteklenmesini bekliyorsunuz.

KOVA:
Çevre iletişimine önem verdiğiniz bir gün. Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin bir araya gelmesi ile yapacağınız işbirliği, yaşamınıza istediğiniz hareketi kazandıracaktır. Sürprizlere açık olun.

BALIK:
Alışkanlıklarınızın size sağlayacağı olumlu etkilerini gün içinde daha rahat hissedeceksiniz. Onların taleplerine karşılık verme çabalarında olacaksınız. Maddesel konular önemli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA