• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.06.2015, 00:00
KOÇ:
Bugün sosyal yaşamınızda oldukça romantik davranacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekecek ve katıldığınız toplantılarda öncelikle, sağduyulu davranışlarınızla karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.
BOĞA:
Yakın ilişkiler, komşular ve iletişim konuları gündeme gelirken aile ve yuva ile ilgili konularda daha fazla ilgili olacaksınız. Enerjinizi ve vaktinizin tümünü yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde kullanacaksınız.
İKİZLER:
Bugün, arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalı, olayları olduğu gibi kabul etmelisiniz.Güven duymaya ihtiyacınız var. Olaylar karşısında yaratacağınız etki, her zamankinden çok daha etkili olacaktır.
YENGEÇ:
Bugün Ay'ın konumu, çocuksu heyecanlarınızı körükleyebilir. Uzun süredir şartlandığınız kurallarınızı bir kenara iterek, daha özgürce konuşabilir ve davranabilirsiniz. Ani değişimler size iyi gelecektir.
ASLAN:
Maddi kısıtlamalar tarzınıza uygun değil. Bugün harcamalarınızı dikkatli yapmak zorundasınız. Günlük iş ilişkileri için insanlarda üstün nitelikler ararken, hiç beklemediğiniz yerlerden iş kaçırıyorsunuz.
BAŞAK:
Bugün, kendinizi olumsuz ruhsal bir gevşeme içinde hissedebilirsiniz. Seçim yapmanız gereken bir konuda kararsızlık gösterebilirsiniz. Bu nedenle inatçılıktan vazgeçip yakın arkadaşlarınızdan yardım almayı denemelisiniz.
TERAZİ:
Kişisel sorunların kaynaklarını daha iyi analiz edebileceğiniz bir gündesiniz. Bu konuda ne kadar barışçıl düşünürseniz; ortak paydalarda birleşemediğiniz ilgili tüm kişiler için daha nazik kararlar alabileceksiniz.
AKREP:
Bugün mantığınızı bir kenara bırakacak, sezgilerinizin peşinde gideceksiniz. İş bitirici davranışlarınız yüzünden çevrenizin talebi hiç bitmiyor. Merkür'ün geri hareketi, yatırımlar konusunda temkinli olmanızı gerektiriyor.
YAY:
Kendinize güvenme özelliğinizi çevrenize de aksettireceğiniz bir gün. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Bugün ailenizden baskı görmek istemeyebilir ve onlara bunu açıkça belirtebilirsiniz.
OĞLAK:
Cazibeniz dikkat çekiyor ve karşılıklı ilişkilerinizde fiziksel anlamda ilgi çekmenize rağmen, söz konusu duygular olduğu zaman, karmaşalar yaşıyorsunuz. Kendiniz ifade etmekte zorlandığınız için ilişkileriniz çıkmaza giriyor.
KOVA:
Bugün sınırlarınızı aşan hedefleriniz yüzünden, oldukça hareketli saatler geçireceksiniz. Girdiğiniz topluluklarda fikirlerinizi dikkat çekici bir şekilde sunmanız, çevrenizden olumlu tepkiler almanıza neden olacak.
BALIK:
Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Bugün, sizden beklentileri olan kişiler olacaktır. Onlara kendinizi ispat etmek için, ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız. Değişik fırsatlardan yararlanmanız için, uygun bir gün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA