• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.06.2015, 00:00
KOÇ:
Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte vakit geçireceksiniz. Akılcı tavırlarınız çevrenize örnek olacak. Stresten kaynaklanan baş ağrılarınız olabilir.

BOĞA:
Öfkelerinizi içinize atmaktan, gergin bir gün geçirebilirsiniz. Oysa içgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün ve siz, hala kendinizi denetlemekten vazgeçmiyorsunuz. Sporla uğraşabilirsiniz.

İKİZLER:
Duygularınızla hareket etmeyi sevmediğiniz halde, bugün her anınız adeta duygu yüklü. Coşkunuzun olmadığı bir potansiyel istemiyor ve olayları kendi çevrenizin içinde odaklaştırmak istiyorsunuz.

YENGEÇ:
Yaşamınızla ilgili değişimlere hazır olmanıza rağmen, iç güvenliğe ve huzura ihtiyacınız var. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Eğlenceli tekliflere hazır olun.

ASLAN:
Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Bugün, arkadaşlarınızın fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok vakit ayırmalısınız. Eğlenceli bir gün geçireceksiniz.

BAŞAK:
Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz.Bugün yapacaklarınıın listesini kafanızda şekillendirmeli ve uygulamalısınız.

TERAZİ:
Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Yaptığınız çalışmalar, sınırlarınızı genişletecek.

AKREP:
Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Mantık ve akılcı davrandığınız, her konu size başarıyı getiriyor. Elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

YAY:
Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün, hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz.

OĞLAK:
Ay burcunuzda ilerlerken; duygusal ilişkilerinizi yeniden gözden geçirme şansına sahip olacaksınız. Olaylara derin bir şekilde yorum getirmek istiyor ve partnerinizden destek bekliyorsunuz.

KOVA:
İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmelisiniz. Şartları değiştirmek adına, çaba harcamanız kolay bir olay değil.

BALIK:
Bugün, yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçmelisiniz. Çevrenizin desteğini üzerinizde hissedeceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Enerjinizi olumlu bir şekilde kullanmalı ve detaylardan uzaklaşmalısınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA