• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.06.2015, 00:00
KOÇ:
Maddi konularda yaratıcılığınızı kullanmak istiyorsunuz. Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz.
BOĞA:
Aktif yönlerinizin takdir edilmesiyle toplumsal hayatınız canlanıyor. Bugün birçok konuda ön plana çıkmayı başarıyorsunuz. Sizinle benzer görüşleri paylaşan arkadaşlarla önemli konuşmalar yapacaksınız.
İKİZLER:
Satürn geri hareketine rağmen, sosyal ilişkilerinize hareket getiriyor. Bugün sizi ikna etmeye çalışmaktan yorulabilirler. Çevreniz için, zor bir kişi olarak tanınabilirsiniz. Aklınıza güveniyorsunuz.
YENGEÇ:
Hiç kimsenin sezemediği konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Hassas anlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Böyle durumlarda gergin oluyorsunuz.
ASLAN:
Ay burcunuzda ilerliyor. Anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu halinizi, aşırı olmaması şartıyla partneriniz de paylaşıyor. Cazibenizle çevrenizi etkiliyorsunuz.
BAŞAK:
İçinizdeki enerjiyi bir yere kanalize etmek zorundasınız. Arkadaşlarınızı tenkit etmeden önce düşünmeli ve isteklerinizi gözden geçirmelisiniz. Hatalarınızın altında yanlış yargılarınız yer alıyor.
TERAZİ:
Maddi konularla ilgili düşüncelerinizde abartıya kaçmamalısınız. Duygusal güvene ihtiyacınız var. Sıradışı konuların sizi rahatsız etmesine izin vermemeli ve olayların dışında kalmayı başarmalısınız.
AKREP:
Birlikte hareket edeceğiniz kişilerin duygusal yönlerinden etkileneceksiniz. Derin düşünmekten sıkıldığınız anlarda geçimiş tercübelerinizi örnek almalı ve yeniden yapılanmaktan korkmamalısınız.
YAY:
Sezgilerinizi doğru kullanacağınız bir gün. Maddi kaygılarınızı yenmek istiyorsanız, bütçenizi yeniden gözden geçirin ve unutulmuş gelirlerinizi hesaplayın. Özlediğiniz çalışma alanına kavuşacaksınız.
OĞLAK:
Aşkta değişimden hoşlanıyor ve partnerinizin durgun yapısından sıkılıyorsunuz. Ay, size olumlu bir motivasyon sağlıyor. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz.
KOVA:
Duygu dolu bir gün sizi bekliyor. Karşılaştığınız olaylara karşı alıngan davranabilirsiniz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bu günde, geniş kapsamlı çalışmalar için biraz daha beklemelisiniz.
BALIK:
Duygusal ilişkilerinizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Yaşadığınız her olayı farklı boyutlara taşıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Bugün ailenizin eski olayları yeniden gündeme gelebilir.




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA