• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.06.2015, 00:00
KOÇ:
Bugün duygularınız ön plana çıkıyor. Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklar gündeme gelebilir. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmaya çalışmalısınız.

BOĞA:
Bugün, her şeyi irdelemekten yorulabilirsiniz. Bilinçaltınız çok yoğun. Olayların detaylarını irdelemek sizin için çok önemli. Alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız. Detaylara fazla girmeyiniz.

İKİZLER:
Bugün sosyal ilişkilerinize daha fazla değer veriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kişiliğinizi ön plana çıkarmaktasınız ve değerlerinizin herkes tarafından onaylanmasını istemektesiniz.

YENGEÇ:
Bugün, herkesten daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Duygusal anlamda kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesini sağlamalısınız. Yaptığınız işleri görev biliyorsunuz.

ASLAN:
Maddi konularınızdaki değişimler, sizi ve arkadaş çevrenizi olumlu etkiliyor. Yeni ortamlar ve yeni insanlar ile tanışacaksınız. Rahat hareket etmediğinizde, kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz.

BAŞAK:
Olaylara yüzeysel olarak bakmadığınız için, çevrenizle çartışmalar yaşayabilirsiniz. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Farklı olma duygusundan kurtulmalısınız.

TERAZİ:
İkili ilişkilerinizde istediğiniz iletişimi sağlayamadığınızı düşünebilirsiniz. Oysa, biraz daha esnek olduğunuz takdirde olumlu sonucu göreceksiniz. Kendinizi denetlemekten vazgeçin.

AKREP:
Zihinsel aktiviteniz çok güçlü ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Çevrenize karşı yargılayıcı olmadığınız sürece, başarı sizinle birlikte olacak.

YAY:
Bugün, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Siz çabalarınızın boşa gitmediğini gördüğünüz zaman, keyif almasını bilen ender kişilerdensiniz.

OĞLAK:
Bugün özel hayatınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Hayatınızda kalıcı değişimler olmasını istiyorsunuz. Fikirlerinizi güçlü bir şekilde savunuyorsunuz.

KOVA:
Bugün, değişik düşünceler içindesiniz fakat çevrenizin tepkisinden korktuğunuz için, belli etmek istemiyorsunuz. Kendinizi ifade edebilecek cümleler kurmalısınız. İkna edici olmalısınız.

BALIK:
Maddi konulardaki bilinçli hareketleriniz sizi olumlu etkiliyor. Bugün ideallerinizin peşinden koşarken bazı hatalar yapabilirsiniz. Çok dikkatli olmalısınız. Başarı sizinle olacak.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA