• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.11.2015, 00:00

KOÇ

Duygularınızı baskı altında tutarak isteklerinize disiplin sağlamayı amaçlıyorsunuz. Karamsarlığa kapılmazsanız, motive olduğunuz işlerinizde istediğiniz başarı size gelecektir.

ASLAN

İçinizde kopan fırtınaları paylaşma konusunda cimrilik yapabilir, sizi anlamadıklarından şikayet edebilirsiniz. Huzursuzluğunuzu yenmek zorundasınız. Arzuladığınız tatil, gündem kazanabilir.

YAY

Toplumsal yaşantınızda size olumlu ufuklar açacak, yeni projelere sıcak bakıyor fakat risklerden çekiniyorsunuz. Bugün, cesaretinize güvenmeli ve kendinize yeni bir şans vermelisiniz.

BOĞA

Partnerinizden istediğiniz desteği almanıza rağmen, siz kendi aklınızı beğenen ve hareketlerinizden ödün vermeyen bir kişisiniz. Bulunduğunuz ortamlarda özgürce davranacaksınız.

BAŞAK

Arkadaşlarınızın da desteği ile yeni projeler üreteceksiniz. Çalışma yaşantınızda çalışkan ve disiplinli davranarak, çevrenize iyi bir örnek teşkil ediyorsunuz. Ayaklarınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

OĞLAK

Bugün dostlarınızla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek için, motivasyon desteğine ihtiyaç duyacaksınız. Sağlık konusunda, dişlerinizi kontrolden geçirmelisiniz.

İKİZLER

Düşüncelerinizi hiçbir şekilde değiştirmek istemediğiniz için, sizi ikna etmeleri zor oluyor. Duygusal olmaktan çok, mantıksal davrandığınız için, hatalarınızdan asgari bir şekilde zarara uğruyorsunuz.

TERAZİ

Sevdiğiniz kişi ile aranızda duygusal iletişimin mükemmel gelişeceği bir gün. Fikirlerinizin desteklenmesinden hoşnut kalacak ve motivasyon konusunda güçlenerek, veriminizi daha da arttırmak isteyeceksiniz.

KOVA

Risklerden hoşlanmadığınız için, daha sonra çıkabilecek aksiliklere hazırlıklı olmalısınız. Bugün çevresel koşullarınız yeniden irdelemelisiniz. Yenilikler ve değişimler için biraz daha zamana ihtiyacınız olacak.

YENGEÇ

Öfkeli davranışların size zarara verdiğini bildiğiniz halde, duygularınızı frenleyemediğiniz dönemler olabiliyor. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını bildiğiniz halde, tavırlarınızda mantık eksikliği var.

AKREP

Arkadaşlarınızdan beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Kişisel sorunları yüzünden, aranızda ihtilaflar olacaktır. Olaylara daha akılcı bir çözümle yaklaşacak ve çevrenizde kısa sürede hakimiyet kuracaksınız.

BALIK

Aşk ve çevre ilişkilerinizi birbirine karıştırmak istemiyorsunuz. Ortamlarda, emin olmadığınız konularda konuşmak istemiyorsunuz. Davranışlarınız küçük ayrıntıları bile önemli hale getirebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI