• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.11.2015, 00:00
KOÇ:

Bugün, duygularınızı bastırmak ve içselliğinizi yeniden gözden geçirmek istiyorsunuz. İnce planlarınız var fakat çalışmalarınızı düzenlerken, kişisel özelliklerinizi göz önünde bulundurmalısınız.

BOĞA:

Onların fikirleri size ilginç gelebilir fakat, söz vermeden, iyice düşünmelisiniz. Çünkü, daha sonra geriye dönüşleriniz çok zor oluyor. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmamalı ve kendinize saygı duymalısınız.

İKİZLER:

Bugün, bulunacağınız ortamlarda, her türlü fikirlere açıksınız. Aşk konusunda yoğun duygular yaşıyor olmanız, bazı ihtiyaçlarınızı göz ardı etmenize neden olabilir. İş konusunda daha sıkı bir disipline ihtiyacınız var unutmayın.


YENGEÇ:

Bugün, Ay'ın bulunduğu konum, idealleriniz konusunda size daha esnek bir görüş sunuyor. Bazı değişimler yaşıyor ve düşünce bazında, farklı istekleriniz ön plana çıkıyor. Aşırılıklardan vazgeçin.


ASLAN:

Olayları derinlemesine düşünürken, olumsuzluklara karşı duygusal bir savunma içindesiniz. Kalabalık ortamlarda bile yalnızlık duygusuna kapılmanızın nedeni, fedakarlıklarınızın karşılığını göremediğinizi zannetmeniz.

BAŞAK:

Duygularınızda beklediğiniz karşılığı görmek için, sizinde aynı yaklaşımları hissetmeniz gerekiyor. Aşkta fazla detaycı ve eleştirici bir şekilde davrandığınız sürece, olayların olumsuz yönlerini görmeye devam edeceksiniz.

TERAZİ:

Bugün, çalışma ortamınızdaki olumsuzluklardan etkilenebilirsiniz. Aynı fikirde olmadığınız ve duygu paylaşımı yaşadığınız arkadaşlarınızın problemleri yüzünden, keyfiniz kaçabilir. Aldırmamayı bir türlü öğrenemediniz.

AKREP:

Duygusal enerjinizi doğru kullanacağınız özel günlerden biri. Partnerinizin romantik yaklaşımlarından oldukça etkileneceksiniz. Ailenizin de katılacağı özel toplantılara katılabilirsiniz.

YAY:

Yapacağınız fedakarlıklarınızın yanlış anlaşılması sonucunda, derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Oysa, yaratıcı ve mükemmel bir kişisiniz. Çevrenizdeki kişilerin sizi anlaması kolay değil.

OĞLAK:

Her konuda mantıklı ve doğal olmanızdan dolayı, bugün bir çok dostunuzdan davet alabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında arabuluculuk görevini üstlenmeniz, biraz da sizin akılcı yaklaşımlarınızdan ileri geliyor.
KOVA:

Düşünmek istemediğiniz konuların güncellik kazanmasından çekiniyor gibi bir tavrınız var. Bugün, iletişim içinde olduğunuz kişilerle maddi konuları gündeme getirmek isteyeceksiniz. Sabırlı olmaya devam edin.

BALIK:

Onun kişisel sorunlarından etkilenmek istemiyor olabilirsiniz. Kafanızda ayrıştırmanız gereken çok olay var ve beklentilerinizin karşılığını almak istiyorsunuz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA