• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.12.2015, 00:00

BURÇLAR

KOÇ:

Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Görüşeceğiniz kişilere kendi görüşlerinizi aktarmak isteyecek ve duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız.

BOĞA:

Planladığınız konularda, gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Sorgulayacağınız konularda ne denli haklı olduğunuzu düşünmeli ve gerekli çabalarınızı doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz.

İKİZLER:

Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Çevrenizde orijinal fikirlere önem verdiğiniz için, arkadaş seçimleriniz de bu yönde oluyor. Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var.

YENGEÇ:

Gün içinde, küçük engellerin motivasyonunuzu bozmasına izin vermemelisiniz. Bugün, fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtmalısınız. Ani gelişen olaylara karşı temkinli bir tavır içinde olacaksınız.

ASLAN:

Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Olayları fazla derin algıladığınız için, değerinizin anlaşılmaması sizi kırabiliyor.

BAŞAK:

Toplumsal yaşantınızla ilgili ihmal ettiğiniz konuların güncellik kazanması,size fazladan sorumluluk getirecektir. Bu dönemlerde elinizdeki işlerin gelişmesiyle ilgili duraklamalar yaşayabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz yeni bir boyuta giriyor.

TERAZİ:

Ortaklıklar ve iş yaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir. Geçmişi sorgulamak ve eski konuları sevdiklerinizle paylaşmaktan hoşnut kalacaksınız.

AKREP:

Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Çevresel koşullarınızı yeniden biçimlendirmek sizin elinizde.

YAY:

Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Maddesel isteklerinizde çok fazla bir artış var.

OĞLAK:

Çevrenizle güçlü bir duygu alış verişi içindesiniz. Arkadaşlarınızın arasında aranılan ve beklenen bir kişi olmaktan mutluluk duyacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşmasını beklediğiniz duygusal bağlar, iş veriminizi arttırıyor.

KOVA:

Ay'ın bulunduğu konum, meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmaktadır. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen bir çok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu olacağınız haberler alacaksınız. Duygularınızdan emin olduğunuz bir gün.

BALIK:

Sonuçlardan memnun kalacağınızı bir performans sizi bekliyor. Kendinizi ifade edecek işlerde göstermekten yanasınız. Olayların bazı gelişimleri sizin için farklı bir anlam oluşturacak.




2016'DA SİZİ NELER BEKLİYOR?


TERAZİ BURCU
(21 EYLÜL - 20 EKİM
)

Artık bilinçlerini boşaltıyorlar. Yeni bir bilinçlenme oluyor. Sanki evrenden onlara gelen paket bir program gibi. "Geçmiş, geçmişte kaldı. Artık kendimi yenilemem lazım" diyorlar. Bu yenilenme dönemi, önemli bir dönem. Bu arada kardeşler, yakın ilişkiler ve aile bağlarını gözden geçiriyorlar. Onların hayatını çürüten ilişkiler varsa silip atıyor ve yenileniyorlar. Bu yenilik de onlara iyi gelecek, çünkü Terazi burçlarının yenilenmeye ihtiyaçları var. Hatta 2017 senesine bu sene çok iyi bir hazırlık yaparak girecekler. Eylül'de Jüpiter onların burcunda ve eğlenceli bir duruma geliyorlar. Yıllardır ön plana çıkma savaşı vermişler ve bu hakkı alamamışlarsa sonbahardan sonra alıyorlar.

YILDIZINIZ PARLIYOR

Çevrenizde beğenilecek ve arkadaşlarınızla güç birliği içinde olacaksınız. Duygularınız güçleniyor ve yılın en olumlu günlerinden birini yaşıyorsunuz. Değişim içinde olmanız ve düşüncelerinizin şekil değiştirmesi sonucunda keşfettiğiniz duygular, ilginç konular üzerinde yoğunlaşmanıza neden olacaktır. Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz, eğlenceli ve sizi oyalayan yolculuklar da gündeme gelecektir. Jüpiter 10 Eylül'e kadar 12. bilinçaltı evinizden size muhteşem bir enerji desteği verecek. Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir yıl.

FIRSATLAR YILI OLACAK

Eğlenceli ve sizi oyalayan yolculukları da gündeme getirecektir. Aşkın her türlü objesinden yaralanacak ve duygularınızı besleyen tüm donelere açık olacaksınız. Yaşamı sorgularken kafanızdaki soruların cevabını da bulacaksınız. Rutinleşmiş bazı şartların değiştiğini gözleyeceksiniz. Yaşamınızda etkisi uzun sürecek başlangıçlar için önemli bir yıl geçireceksiniz. Yaşamınızla ilgili oluşumları izlerken, gelecekteki yaşam dilimlerini bir film gibi görebileceksiniz. Hayal gücünüzü istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz. Pratik davranışlarınızla birçok kişinin önüne geçerken, kişisel ilişkilerinizde rekabet ortamı yaratacaksınız. Kişiliğinizin ve düşüncelerinizin genişlediğini hissedeceksiniz. İmkansız gibi görünen düşüncelerin çok da önemli olmadığını görmek, sizi farklı bir sorgulamaya itecektir. Aile bağlarının ne kadar önemli olduğunu hissedeceksiniz. 2016 10 Eylül'den sonra düşündüğünüz birçok şeyi yaşama geçireceksiniz. Sonbaharda hayatınızın en güzel günlerine hazırlanmalısınız. Satürn 2017 yılı sonlarına kadar iletişim evinizi testten geçirecek ve gereksiz insanları hayatınızdan sileceksiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA