• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.08.2016, 00:00

KOÇ:

Maddi konularda isteklerinizin gerçekleşmesi için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Yaptığınız işlerle yetinme istemediğiniz için daha farklı işler yapmaktan hoşlanıyor ve bulunduğunuz ortamlarda hoşnutsuzluk tabloları çiziyorsunuz.

BOĞA:

İlişkilerinizde farklı beklentiler içinde olmanızdan dolayı, karşı taraf kendini suçlu veya yetersiz hissedebilir. Başarı sözcüğü sizin en değer verdiğiniz olgu ve tüm imkanlarınızı, değerlerinizi arttırma konusunda kullanıyorsunuz.

İKİZLER:

Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Üzerinizde hissettiğiniz güçlü enerji istemeden bazı hatalar yapmanıza neden olabilir.

YENGEÇ:

Bugün, alışılmışın dışında hareket edeceksiniz. Hızlı düşünüyor ve kararlarınızı çabuk değiştiriyorsunuz. Arkadaşlarınızla ortak çalışmaların gündeme gelmesiyle, kendiniz bir takım olayların ortasında bulabilirsiniz.

ASLAN:

Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyecek ve karşılaştığınız engeller karşısında sinirli tavırlar içinde olacaksınız. Olayların ayrıntıları üzerinde dururken, yapacağınız ön çalışmalar için belli bir strateji uygulamalısınız.

BAŞAK:

Çevrenizdeki kişileri kendi istek ve arzularınız doğrultusunda yönlendirmek istiyorsunuz. Bugün, iletişim konusunda hızlı hareket ediyor olmanız, gününüzü iyi kurgulamamıza neden olacak. Bunları yaparken dengeleri çok iyi gözetmelisiniz.

TERAZİ:

İşinizle ilgi girişimciliğiniz ön plana çıkıyor.Bugün, kesin çözüm bekleyen işlerinizi ele almanı gerekebilir. Güncel olmayan olaylara çok fazla ilgi göstermek istemeyebilirsiniz.

AKREP:

Yaratıcı yönünüzü istediğiniz zaman kullanıyorsunuz. Aslında farklı olan taraflarınızı her zaman ortaya çıkarmak istemiyorsunuz ve çekimser davranışlar sergilerken, kişileri istemeden yanıltabiliyorsunuz. Daha atak olmayı deneyin.

YAY:

Günlük kapasitenizin üzerinde çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. İsteklerinizdeki artışlar, yaşam kalitenizle paralel ilerlerken, bazı masraflarınızı kısıtlamanız gerektiğini unutmamalısınız.

OĞLAK:

Partnerinizin değişen duyguları sizi rahatsız edebilir. Fakat aynı düşünce birliği içinde olmanızın güç olacağını siz de biliyor ve aldırmıyorsunuz. Bilgilerinizi pekiştirmek için bazı fırsatları değerlendirmelisiniz.

KOVA:

Ailenizin her türlü sorunu sizin için önemli bir konu haline geliyor. Duygusal yaşantınızda karşı tarafın sizi anlamasını beklememelisiniz. Onun istekleri sizin düşüncelerinize ters gelebilir. Gerekli tavırlarınızla beklentilerinizi belli etmelisiniz.

BALIK:

Ay çevre ilişkilerinizde önemli bir faktör oluyor. Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Bugün, bir çok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendiniz farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA