• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.09.2016, 00:00

KOÇ:

Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyle iş ilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda daha bir kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak. Bazı şeyleri içinizde biriktirmeyin.

BOĞA:

Çevrenize aldığınız kişilerin alt yapılarında sistemli bir kişilik yatıyor ve birlikteliklerine yansıttığınız eski tecrübeleriniz önem kazanıyor. Ay'ın konumu, sizi bugün daha temkinli yapıyor.

İKİZLER:

Olayları araştırmayı çok sevdiğiniz için, konularınızın seçimi de bu doğrultuda oluyor. Olaylara yaklaşımınız çok daha farklı ve kuralcı olacak. Karşı tarafın bu konuda size vereceği fikirleri önemsemelisiniz.

YENGEÇ:

Karşı tarafın üzerinizde yoğun duygusallık yaratacağı bir gündesiniz. Bugün, aranızda oluşacak duygusal çekim bazı eski konuları yeniden gündeme getirecektir. Onun, üzerinizdeki etkisinin siz de farkındasınız.

ASLAN:

Çevrenize yardım etmeyi seviyorsunuz. Ay'ın konumu çevre ile olan ilişkilerinizde duygusallık kefesinin ağır basmasına neden olacak. Özgür iş ilişkilerinizden yana olduğunuz için, ortak çalıştığınız kişilerin aşırı müdahaleci tavırlarına gelemiyorsunuz.

BAŞAK:

Bugün Ay'ın konumu maddesel konularda özgürce para harcamanıza neden olabilir. Çevrenizde yakın dostlar ve kardeşlerle paylaştığınız ortamlar sizi olumlu etkileyecek ve onların sevincine ortak olacaksınız.

TERAZİ:

Motivasyon gücünüz oldukça yerinde. Aşk ilişkilerinizde bazı yeniliklere neden olmasına rağmen, duygusal bağlarınızın güçlü olması yüzünden, pek fazla etkilenmeyeceksiniz. Onunla bir çok aktiviteye imza atabilirsiniz.

AKREP:

Sert ve taviz vermeyen mizacınızı aile ilişkileriniz de yansıtıyorsunuz. Ailenizin özgürce karar vermeleri sizi olumlu etkilese de, bazı konularda karşıt düşünce içinde olacak ve duygularınızı belli edeceksiniz.

YAY:

Çevrenizde ve yakın bağlarınızda güzel paslaşmalar içindesiniz. Bugün,düşüncelerinizde ödün vermeyen, her konuda ısrarcı ve fikirlerini karşı tarafa kabul ettirmeye çalışan bir tablo ile ortaya çıkıyorsunuz.

OĞLAK:

Zeki ve kavrayıcı zekanızı ön plana çıkarmasını iyi bildiğiniz için bugün de orijinal yönlerinizle arkadaşlarınızı etkileyeceksiniz. Kişisel rahatlığınız çok önemli olmasına rağmen, çevrenizin duyguları ön planda tutmak isteyebilirsiniz.

KOVA:

Kendinize güveniniz oldukça fazla. Bugün, arkadaş çevrenizde oluşturduğunuz güçlü bağların size kazandırdığı güçlü donanımların etkisi ve güvencesi içinde, kazançlarınızla ilgili olarak güçlü adımlar atıyorsunuz.

BALIK:

Yenilikçi davranışları kolay benimseyen bir yapınız yok fakat bugün kendinize şans vermeli ve olaylara kısa sürede uyum sağlamaya çalışmalısınız. İmajınızla ilgili değişim süreci içindesiniz. Ani ortaya çıkan olaylara karşı hazırsınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA