• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.12.2016, 00:00

KOÇ:

Meraklı yapınızı körükleyecek olaylara karşı kayıtsız kalmayışınız tepki alabilir. Bugün Ay tepe evinizde ilerlerken, hakimiyet egonuzun sizi ele geçirmesine izin vermemelisiniz. Sağlığınızla ilgili ayak kramplarına dikkat edin.

BOĞA:

Bir olayı çok çabuk kafanızda şekillendiriyor ve pratiğe geçirmeye çalışıyorsunuz. Oysa, yakın zamanda yaşadığınız olumsuzluklardan almanız gereken dersler; sizi biraz daha temkinli olmaya yöneltmeli.

İKİZLER:

Duygusal olaylarınızı gündeme getirmek için yanlış zamanı seçiyorsunuz. Karşıt düşüncelere yol açabilecek davranışlardan uzak kalmalısınız. Zamanı kullanma konusunda bazı kısıtlamalar yaşıyor ve bunun sancısını hissediyorsunuz. Enerjinizi doğru aktarımlara yöneltmelisiniz.

YENGEÇ:

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Çatışmalar ve çekişmelerden kaçmanız mümkün değil. Bugün, bazı çevrelerin tepkisini almanız geçici bir durum. Kısa sürede olayların sizin lehinize dönüşeceği kesin. Yazılı anlamaların gündeme geleceği bir dönem.

ASLAN:

Bugün maddesel konular önem kazanıyor. Ortaklarınızla veya çalışma içinde bulunacağınız arkadaşlarınızla olumlu kararlar alabileceksiniz. Sosyal ve toplumsal yaşantınızla ilgili kendinizi istediğiniz şekilde ortaya koyabileceğiniz bir gün.

BAŞAK:

Ay çevresel ilişkilerinizi renkli tutmak için, size yardım ediyor. Sosyal aktivitelerinizde hız kazanacaksınız. Yeni başlangıçlar yapmanız içim çıkan fırsatları, kendi değerlerinizle karşılaştırabilirsiniz.

TERAZİ:

Bugün bildiklerinizi çevrenize yansıtma konusunda savaş vermek zorundasınız. Değişik düşünceye sahip olan kişilerin, bir arada ortak çalışmasının çok zor olduğunu, iyi bildiğiniz için, kişileri ikna etmek her zamanki gibi size düşüyor.

AKREP:

Ay kombinasyon burcunuz Oğlak' geçti. Ruhsal bir dinginliğe ihtiyacınız var. Sakin ve temkinli hareket ediyor, biraz da şansınıza güveniyorsunuz. Yaratıcı yönünüzü zorlayarak, yeni başlayacağınız işleri hızlandırmak elinizde.

YAY:

Kendinizle içsel barış yapmak istediğiniz bir gün. Olaylara sakin bakmak istiyor ve huzurunuzu bozmak istemiyorsunuz. Ertelediğiniz işler konusunda sıkı çalışmalı, yeni projeleriniz için önünüzü açmalısınız.

OĞLAK:

Ay burcunuzda ilerliyor. Karışık düşünceler içindesiniz ve daha sabit olmanız konusunda kararsızlıklar yaşıyorsunuz. Bugün, duygularınızı kontrol etmelisiniz. Ani gelişen şartların menşei olmak istemiyorsanız, öfkeler ve iddialar konusunda denetimli gitmelisiniz.

KOVA:

Ay bilinç altınızda sizi duygusal olarak yönlendiriyor. İsteklerinizin geçici olması konusunda bulgularınız sizi yanıltabilir. Sabit kararlar almak için henüz çok erken. Aklınızın karışmasına izin vermemelisiniz. Sosyal ilişkilerinize yeni bir boyut statüsü kazandırmanız olumlu gelişecek.

BALIK:

Çevre ilişkilerini en iyi kullanan biri olarak, sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. Bugün istediğiniz şartları sağlamanız yeterli değil sanki. Sürekli bir değişim içindesiniz ve tepkileriniz süregelen şartlarınızı olumsuz etkiliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA