• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.12.2016, 00:00

KOÇ:
Boş konuşmalardan siz de rahatsız oluyor ve konsantrasyonunuzun dağıldığını hissediyorsunuz. İçerik olarak önemsemediğiniz bu tür sohbetleriniz bazen çok ciddi spekülasyonlara neden oluyor ve aklınıza gelmeyen sonuçlara mal oluyor.

BOĞA:
Aile çevrenizin tepkilerini düşünmek bazen atmanız gereken adımlarınıza engel oluşturuyor. Onlara karşı sorumluluklarınızın bilincinde olmak sizin için önemli fakat başarısız olduğunuz zamanlarda tek başınıza kaldığınızı unutmayın. Bu nedenle kalıplaşmış bazı düşüncelerden kurtulmalısınız.

İKİZLER:
Partnerinizin size karşı sorgulayıcı tavırlarından çok rahatsız oluyor ve çok ciddi sonuçlara mal olacak aksi tavırlar içine giriyorsunuz. Daha yumuşak bir şekilde olaya yaklaşarak, ona hak verebilirsiniz. Bu şekildeki bir yaklaşım size zarar değil yarar getirecek.

YENGEÇ:
Duygusal konularda biraz daha cesaret ve atılganlığa ihtiyacınız var. Partnerinizden gelen istekler sizi bazen çaresizlik içinde bırakıyor. Bu çelişkiyi aşmak size bağlı olacak. Ayrıca kararlarınızı verirken çevre şartlarınızı da geri plana atın.

ASLAN:
Bir an önce gerçekleştirmek istediğiniz işinizle ilgili konuyu aceleye getirmeden ifade etmeye çalışın. Bu olay, çok hızlı davranmanın getireceği riskleri kaldırmayacak kadar sizin için önemli. Şimdiye kadar yapmadığınız şekilde detaylı adımları hesaplayarak yapacağınız planlara ihtiyacınız var.

BAŞAK:
Basit bazı atlamalar, aşılmaz gereken güçlüklerin üstesinden gelmenizi sağlayacak. Hiç kimse sizi bu tür konularda değişkenlikle suçlayamaz. Tüm çevreniz sizin bu tür işlerde herkesten çok daha kurallara uyduğunuzu ve titizliğinizi biliyor. Bu tür strateji size kazandıracak.

TERAZİ:
İş çevrenizde doğru kişilerin olması sizin için çok önemli. Aksi taktirde kolaylıkla olumsuz motivasyon alıyor ve çok çabuk günlük iş akışına bunu yansıtıyorsunuz. Uzun zamandır emek verdiğiniz iş konusunda bu tür etkilenmelerden uzak kalın veya biraz daha mücadeleci olun.

AKREP:
Güzel ve etkili konuşmalarınızla geçici aşklar gündeme gelebilir. Her zaman karşı karşıya kaldığınız durumlardan biri. Bu konuda nerede daha ciddi davranacağınızı biliyor ve gerekeni yapıyorsunuz. Dost çevresi içinde çok iyi anlaştığınız kişilere karşı bazı konularda tavırlarınız hoş değil.

YAY:
Çevrenize gösterdiğiniz ilgiyi en yakınlarınıza göstermiyorsunuz. Aksine onların hatalarını tartışma konusu yapıyor, kırıcı tavırlar içine giriyorsunuz. Bu konuda kendinizi kontrol etmelisiniz. İşinizle ilgili olabilecek gelişmelerde daha cesur ve radikal kararlar almaktan çekinmeyin.

OĞLAK:
İş konusundaki çevrenizle ilgili sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Başınıza buyruk davranışlar bazen riskli anlar yaratsa da sonuca ulaşıyorsunuz. Duygusal anlamda bastırdığınız kişisel arzularınız değişen koşullarınızla beraber sizi farklı bir kişiliğe yöneltebilir.

KOVA:
Aile ortamınızı etkileyebilecek özel durumlar söz konusu olabilir. Bu konuda yol gösterici bir rol oynayabilir, herkes tarafından kabul görecek anlaşma koşullarını uygulayabilirsiniz. Karşı taraftan gelebilecek ikazlara da değer verin.

BALIK:
Karşılaştığınız kişilerin sözlerinden ve beden dilinden çok etkileneceksiniz. Duygusallığınızı bir kenara bırakarak, mantığın gerektirdiği şekilde gelişmeleri değerlendirin. Çünkü, bu tür konularda sizi üzen benzer bir çok durumla karşılaştınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA