• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.01.2017, 00:00

KOÇ:

İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Kazançlarınızın ısrarcı davranışlarınızla birlikte paralel ilerlemesi, içsel güveninizi arttırıyor. Aşk yaşantınızda ilginç gelişmeler gündeme gelecek. Aşık olmak isteyecek ve yeni duygulara kendiniz hazır hissedeceksiniz.

BOĞA:

Bugün, hızlı ve aktif bir zihinsel performansa sahip olmanıza rağmen, çabuk karar verme konusunda zorlanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle önemli kararlar alabilirsiniz. Ani hareketlerden sakının. Gelen tekliflere karşı temkinli yaklaşmanızda fayda var.

İKİZLER:

Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda önemli aşamalar kaydediyor ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Patik zekanız sayesinde; olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız. Enerjinizi olumlu kullanmalısınız.

YENGEÇ:

Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Bugün, zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu, sizde olumsuzluk yaratabilir. Yatırımcı yönlerinizi arka plandaki işlerinizle, başarılı bir şekilde koordine edeceksiniz.

ASLAN:

Bugün, sabit düşünceler içinde hareket etmemeli ve zevklerinize esneklik kazandırmalısınız. Fakat bu durum sizi iş başarınızın gecikmesine neden oluyor. Daha dikkatli ve tetikte olmalısınız. İşlerinizi kendiniz takip ettiğiniz zaman daha başarılı oluyorsunuz.

BAŞAK:

Tartışmalardan uzak kalmalı ve fikirlerinizi savunurken kırıcı olmamaya çalışmalısınız. Bugün kendinizle ilgili acele kararlar vermemeli ve sizden yaşça büyük kişilerle takışmamalısınız. Bugün maddi konularda daha temkinli davranmalısınız.

TERAZİ:

Çevresel koşularınızı belirleyen eve geçmesiyle, arkadaşlarınızla gücünüzü birleştirmek isteyeceksiniz. Sözlerinizi ustaca kullanarak, çevrenize istediğiniz her şeyi yaptırabileceksiniz. Bazılarınız yakın dostlarınızla güzellik ve sanatsal olayların gündeme geleceği çalışmalar içine girebilirsiniz.

AKREP:

Enerjinizin gücü karşısında birtakım hatalar yapabilirsiniz. Bugün, kendinizi yalnız hissediyor olmanızın tek nedeni, değerinizin anlaşılmaması ve isteklerinizdeki aşırı yoğunluk artışı. Sosyal yaşamın renkli yönü, birlikteliğinizi olumsuz etkileyecektir..

YAY:

Arkadaşlarınızla birlikte birçok organizasyon gerektiren çalışmalar içinde olacak ve yaptığınız işlerden duygusal tatminler sağlayacaksınız. Planlarınızı gizlemek için yeterli nedenleriniz mevcut atıyorsunuz. Dostlarınızı, duygusal problemlerine sizi ortak etmek isteyeceklerdir.

OĞLAK:

Çevre motivasyonunuzun yoğun olması ve arzuladığınız sıra dışı aksiyonların içinde bulunmak, ufkunuzun genişlemesi açısından olumlu katkıları olacaktır. Bugün, yaratıcılığınız konusunda çekimser davranabilir ve gerekli güveni verecek dostlara ihtiyaç duyabilirsiniz.

KOVA:

Bugün, duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi, karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Çekiciliğinizi, yaratma gücünüzle birleştirdiğiniz zaman, sevdiklerinizi kendinize daha fazla bağlayabiliyorsunuz.

BALIK:

Yollarla ilgili beklediğiniz gelişmeler gündemde olacak. Kazançlarınızı arttırma konusunda değişik düşünceler içinde olacak ve yeni tekliflere daha ılımlı bakacaksınız. Yeteneklerinizin ortaya çıkması için gösterdiğiniz çaba, her zaman olumlu olmayabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA