• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.03.2017, 00:00

KOÇ

Çevrenizle bütünleşmek için hiçbir fırsatı kaçırmadığınız bir gerçek. Bu dönem, size rahatsızlık veren konulardan uzak kalmalısınız.
Karşınıza çıkan her konu, daha sonra başınızı ağrıtacaktır. Aklınıza güveniyorsunuz.

ASLAN

Değerli zamanınızı boş yere harcamak istemediğiniz için çevrenize duyarsız davranacaksınız. Çevrenizin hakkınızda söylemlerine aldırmamalısınız.
Günlük temponuzu arttırıcı çalışmalar içindesiniz.

YAY

Düşündüğünüz konuların maliyeti size yüksek gelecektir. Pazarlık yapmasını bilmediğiniz için, çoğu kez yaşamınızı zorlaştıran ödemeler karşınıza çıkıyor. Her şeye rağmen, yaşam kalitenizi daha da arttıracaksınız.


BOĞA

Duygusal sorunlardan kaynaklanan takıntılarınızdan kurtulmanın zamanı geldi. Düşüncelerinizi yeniden formatlamalısınız.
Çevrenizdeki kişilere iyi örnek olmak zorunda olduğunuz siz de biliyorsunuz.

BAŞAK

Tempolu çalışmaya devam etmeli ve disiplinli yapınızı bozmamalısınız. Enerjinizi dağıtmak istemediğiniz için, başarı her geçen gün çok daha fazla bir şeklide size yaklaşıyor. Olumsuzluktan kurtulmalısınız.

OĞLAK

Olayları akışına bırakmak yerine takip etmekten karlı çıkacaksınız.
Atılımlarınızı arka arkaya gerçekleştireceğiniz günlerden birindesiniz. Evinizle ilgili harcamalar konusunda bütçenizi yeniden dengelemelisiniz.

İKİZLER

Tecrübelerini sizin kadar iyi kullanan çok az insan vardır. Fikirlerinizi çoğaltarak çevrenize yardım edebileceğinizi farkındasınız.
Bugün, çevrenize ters düşebilirsiniz. Çevrenize meydan okumaktan vazgeçmelisiniz.

TERAZİ

Hiçbir şekilde dengeleriniz bozmak istemediğiniz için, çevrenizdeki kişiler tavırlarınızdan etkilenebilirler. İnanmadığınız şartları değiştirmeye çalışıyorsunuz. Olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz.

KOVA

İdeallerinizi gerçekleştirecek yollardan beklediğiniz haberlerin istekleriniz doğrultusunda gerçekleştiğini göreceksiniz. Yalnız kalmak size olumlu geliyor. Derin konular üzerinde yoğunlaşmak için, bir çok nedeniniz var.

YENGEÇ

Kendinize daha fazla güvenmenin zamanı artık geldiğini görüyorsunuz. Aile ve yuva evinizde Jüpiter retrosu size çok şey öğretecektir. İlişkilerinizde vericiliğinizin zararını görebilirsiniz. Duygusallığınızı bırakın.

AKREP

Bunaldığınız anlarda, sorumluluklarınızdan kaçmak istiyor fakat sahiplenme duygunuz yüzünden, bir türlü başaramıyorsunuz.
Evrensel bir derinliğe sahip olduğunuz için anlaşılmaz bir tablo çiziyorsunuz.

BALIK

Dengelerinizi alt üst eden düşüncelerinizi beslemekten yorulmuyorsunuz. Mantık yönünüzü kullanmanız gereken bir dönem. Partnerinizin eleştirilerinden sıkılmış durumdasınız.
Dengelerinizi kontrol etmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA