• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.03.2017, 00:00

KOÇ:

Ay ortak burcunuz koç'ta ilerliyor. Kişisel egolarınızı güçlendirirken, yapmanız gereken işlerde size gerekli cesareti sağlıyor. Çevre iletişiminizde istediğiniz bağlantıları kurmalı ve sosyal ilerlemenizi sağlayacak hamleleri yapmalısınız. Gideceğiniz ortamlara bazı kişilerin dikkatini çekerek, ilginizi farklı konulara kaydırabilirsiniz.

BOĞA:

Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel özgürlüklerine karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bulunduğunuz şartları sorgulayabilir ve paylaşım içinde olduğunuz kişilerin farklı fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşırken, duygusal tatmin sağlıyorsunuz.

İKİZLER:

Hareket dolu bir gün. Düşüncelerinizde fazla idealist davranacaksınız. Başkalarının hakkınızda düşündüklerini önemsemeyecek ve yapacaklarınız konusunda hiç kimseye taviz vermeyeceksiniz. Macera yaşama hissiniz yoğun olmasından dolayı, elektriğinizin tuttuğu kişilerle duygusal başlangıçlar yapabilirsiniz... Aşk yaşantınız canlanıyor.

YENGEÇ:

Zevkleriniz için para harcamaya bayılıyorsunuz. Bugün Ay, para evinizi olumlu etkilerken, karşı tarafın istekleri doğrultusunda bazı sıra dışı masraflar söz konusu olacak. Kendinizi iyi hissetmenize neden olabilecek bu durum, sizi fazla sıkmamalı. Yakında istediğiniz parasal kazançlara kavuşacaksınız. Yatırım konusuna yoğunlaşmalısınız.

ASLAN:

İlişkilerinizde istediğiniz ortak fikirlerin oluşmasınız sağlayacak gerekli şartları oluşturacaksınız. Enerjinizin oldukça yüksek fakat çok çabuk alınganlık göstereceğiniz bir gün. Ani ve atak davranışlarınızın size olumsuz olarak dönmesini istemiyorsanız, bugün sinirlenmemeye çalışmalısınız.

BAŞAK:

Zeki ve pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için ekstra çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Bugün hızlı anlaşılmaya çok fazla ihtiyacınız var. Hırslarınızın sevdiğiniz işlerde kullandığınız zaman başarınız artıyor. İşinizde güç birliğine dikkat etmelisiniz.

TERAZİ:

Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İsteklerinizdeki çeşitlilik, aklınızı karıştırabilir. Uzaklarda, değer verdiğiniz dostlarınızdan beklediğiniz güzel haberleri alacaksınız. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin olumlu destekleri, yeteneklerinizi daha da doğru kullanmanızı sağlıyor. Kardeşlerle bağınız güçleniyor.

AKREP:

Hızlı düşünüyor ve kavrama yeteneğinizi farklı donelerde kullanıyorsunuz.. Bugün klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara daha esnek bir şekilde bakmalısınız. Sezgilerinizin pratiğe dönüştürme konusunda kişisel beceriniz artıyor. Arkadaşlarınıza destek vermeli fakat onları yargılamaktan kaçınmalısınız.

YAY:

İçinizde biriken enerjinizi çevrenize yansıtmayı iyi başarıyorsunuz. Bugün bir çok özel dostlarınızdan alacağınız değişik teklifleri değerlendirme konusunda, tercih zorluğu yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza katılacak yeni kişilerden farklı bir elektrik alacak, onlarla ortak organizasyon çalışmalarına katılacaksınız.

OĞLAK:

Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda hiç kimseye ödün vermiyorsunuz. Gizli planlarınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenizdeki kişilerle yaratıcılığınızı birleştirerek, yeni konuların araştırmalarını yapmalısınız. Kendinizi sınamaktan vazgeçin artık, Oldukça başarılı bir gün içindesiniz.

KOVA:

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde pozitif bir yoğunlaşma görülüyor. Partnerinizle fikir çatışmalarını bir kenara bırakıp, birlikte eğlenmenin yollarını bulacaksınız. Venüs Koç burcunda ilerlerken, kişisel cazibenizi de, karşı taraf üzerinde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yıldızlardan olumlu destek var.

BALIK:

Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte bir çok toplantılara çağırılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün, onunla aranızda farklı bir nüans tutturacaksınız. Eski dostlarınızın sizi araması sonucunda beklediğiniz fırsatları da yakalayacaksınız. Enerjinizi olumlu kullanacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA