• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.03.2017, 00:00

KOÇ:

Ailenizle ilgili olaylara ilgisiz gibi dursanız bile, üzüldüğünüz bir gerçek. Çevrenizdeki kişilerin yoğun temposu sizi de etkileyecek. Düşüncelerinizi ortaya atmaktan korkmadığınız için, çoğu kez tepki almaya adaysınız. savunduğunuz konularda taviz vermiyorsunuz.

BOĞA:

Mesleki aşkların da gündemde olacağı bir dönem. Evlilik kararı alabilirsiniz. Kişiselliğinizin sizin için önemli olduğunu bilmenize rağmen, sosyal ilişkilerinizi sağlam tutmayı bilmelisiniz. Seyahatlerde karşılaşacağınız kişilerle eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

İKİZLER:

Güzel ve hoş konuşmalarınızla dikkat çekecek bir gün içinde olacaksınız.. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. İş yapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir.

YENGEÇ:

Duygularınızın derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz. Bugün, sizi üzecek olaylardan uzak kalmayı çalışın. Özellikle yaşadığınız ve karşılaştığınız her şeyin ince hesaplarını yapıyor olmanız, size yarardan çok zarar getiriyor. Mantığınıza güveniyorsunuz.

ASLAN:

Ortak çalışmalar gereken bir takım çalışmalar içinde olacağınız bir gün içindesiniz. Bugün, her konuda çok yönlü düşünüyorsunuz. Araştırma yeteneğinizi ön plana çıkaracak yeni konular peşindesiniz. Toplumsal konulara eğilim gösterme ihtiyacı içindesiniz.

BAŞAK:

İç potansiyeliniz oldukça yüksek. Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek.. Bugün maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. İşlerinizin yoğunluğu sinirlerinizi yorgun düşürebilir.

TERAZİ:

Bugün, sizi fark etmemek imkansız bir şey. Bulunduğunuz ortamlara neşeli kişiliğinizle hakim olacaksınız. Çevrenizin size olan yaklaşımlarını görmezlikten gelmemelisiniz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız.

AKREP:

Grup çalışmalarından zevk aldığınız için, çevrenizde yaratıcı kişilerle birlikte olmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün, partnerinizden de alacağınız destek çok önemli olacak. Orijinal fikirli kişilerin size sağlayacağı motivasyon gün içinde enerjinizi olumlu etkileyecek.

YAY:

Hiçbir konuda haksız duruma düşmek istemiyorsunuz. Fakat olayları hep kendi açınızdan görmeye alışmışsınız. Bugün, kişisel zevkleriniz çok önemli. Kendinizle ilgili bir takım çalışmalar içinde olacaksınız. Sevdiğiniz kişi ile kişilik çatışmalarından vazgeçmelisiniz.

OĞLAK:

Jüpiter ve Venüs geri hareketi yaparken, kendinizi ve çevrenizi sorguluyor, detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Yeni açılımlara hazır olmanıza rağmen, sizi kısıtlayan pürüzler konusunda ikilem yaşayabilirsiniz.

KOVA:

Bugün partnerinizin kendine özgün fikirleri olacak ve bu düşüncelerini sizinle paylaşmak isteyecektir. Maddi konularda karşınıza çıkacak fırsatlara çekimser kalmak istemeyeceksiniz. Partnerinizle bazı istenmeyen sorunların gündeme gelme olasılığı çok fazla.

BALIK:

Araştıracağınız konuların, size sağlayacağı kazançları konusunda dikkatli düşünmelisiniz. Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı karşı taraf zor durumda bırakıyorsunuz. Bugün, mesleki anlamda size yarar sağlayacak bir çok çalışma içinde olacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA