• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.03.2017, 00:00

KOÇ:

Burcunuzda ilerleyen Merkür sayesinde, daha hızlı düşünmeye başladınız. Sabırlı davranışlarınız alışkın kişileri şaşırtmanız, sizi ilgilendirmiyor. Bildiğiniz konularda taviz vermiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda canınız sıkılabilir fakat inatla bulunduğunuz şartlarla savaşacak ve yeni durumunuzu istediğiniz tarzda oluşturacaksınız.

BOĞA:

Kariyerinin ön plana çıkmasıyla gizili bir güç savaşı içinde olacaksınız. İş çevresinde farklı bir konumunuz olmasından dolayı, sorumluluk duygunuz sizi rahatsız edecektir. Sosyal statünüzü etkileyecek görüşmeleriniz gündeme gelecektir. Sözlerinizi doğru zamanda kullanmalısınız. Finans konularında belirleyici davranışlar içinde olacaksınız.

İKİZLER:

İç güdülerinizin siz sağlayacağı avantajlar sayesinde, bir başarıya kısa sürede tadarak, önemli yollar kat edeceksiniz. Akıllı ve pratik olduğunuz için de, herkesten farklı bir yaklaşımla ele aldığınız konular başarıya çabuk ulaşmanızı sağlıyor. Bugün, mesleki konularda beklediğiniz kriterleri, karşı taraf sağlayacaktır. Uyumunuzu bozmamalısınız.

YENGEÇ:

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içinde olmanız, bir çok kişiye garip gelebilir, fakat siz, bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, Bazılarına farklı gelebilirsiniz. Çevrenizin kalabalık olması: sizi her anlamda mutlu ediyor. Değişimden olumlu etkileniyorsunuz.

ASLAN:

Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmeli ve hızlı kararlar almalısınız .Bugün, düşündüğünüz her konuda gerekli atılımları yapabilirsiniz. Maddesel konular bağlı gelişecek özel durumlar söz konusu olabilir. Partnerinizle duygusal çekişmelere neden olabilecek olaylar yaşamak istemiyorsanız, sözlerinizde net bir yelpaze geliştirerek, ifade tarzınızı olumlu sunmalısınız.

BAŞAK:

Sizi farklı zaman dilimlerinde gören kişiler yanılabiliyor. Muzip tavırlarınıza alışanlar, iş çevresinde gördükleri zaman şaşkınlık geçiriyorlar. Bugün, olumlu bir gününüzdesiniz. Arkadaş çevrenizde aktif bir gün içindesiniz ve sıra dışı konulara ilgi duyan kişilerle bir arada olacaksınız.Kişisel başarınızı destekleyici özel arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hayır dememelisiniz.

TERAZİ:

Başkalarının fikirlerine ilgi göstereceğiniz ve .olayları kendi tarzınıza göre yorumlayacağınız bir gün. Kendinizden daha genç kişilerle bir arada olmanın zevkini yaşayacaksınız. Çalışma yaşantınızda çeşitli ve orijinal fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Aşk yaşantınızda bir çok alternatif sizi bekliyor. Yapacağınız bir çok kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyeceksiniz.

AKREP:

Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapmaktan zevk alacağınız bir gün. Bugün, onlarla ortak çalışmalar içinde olmanız sizi de mutlu edecek. Fakat çevrenizi de, ihmal etmemelisiniz. Duygularınızı güzel sözlerle süslemek isteyebilirsiniz. Anlamlı olayları paylaşmak için her türlü şartların uygun olduğu bir gün. Küçük detayların canınızı sıkmasına izin vermemelisiniz.

YAY:

Ay burcunuzda ilerliyor ve sosyal çalışmalarınıza aktivite yoğunluğu kazandırırken, aşk yaşantınız hareketlilik kazanıyor. Eğlence yaşantınız canlanıyor. Birçok davet alacak ve değişik eğlence ortamlarında bulunacaksınız. Bugün mekanınızla ilgili değişime ihtiyacınız var. Her şeyinizin farklı olmasını istiyorsunuz..

OĞLAK:

Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü savunmanıza rağmen, çalışmalarınızda güçlü bir disiplin var. İstediğiniz koşulların her zaman sağlanamayacağını bilmek sizi sinirli ve huzursuz yapıyor. Yaşamınızı kontrollü yaşamaktan yanasınız. Bugün enerjinizi dengelemelisiniz.

KOVA:

Kısıtlı iş çevreleri size göre değil. Bugün Ay'ın konumu, sizi daha kuralcı yapıyor ve kendinizi ispat teme çabası içinde olacağını gösteriyor. Sabah saatlerinde başlattığınız bir işiniz, akşama doğru hız kazandığını görmek sizi oldukça mutlu edecek. Hareketli yapınızı ortaya çıkarmaktan korkmadan olaylara çözüm getirmek, sizi olumlu bir potaya getiriyor

BALIK:

Enerjik yapınızın belli bir düzene ihtiyacı var. Bugün Ay'ın konumu size istediğiniz özgürlüğü sağlayacak. İç dünyanızı yeniden tanzim etmek zorunda kalacaksınız. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmamalı ve çıkış yolları bulacağınızdan emin olmalısınız. Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA