• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.04.2017, 00:00

KOÇ:

Güneş burcunuzda ilerlemeye devam ediyor. Kişiliğinizi vurgulayan enerjiniz ortaya çıkıyor. Venüs'ün de etkisiyle, sosyal çevreniz içinde etkinliğiniz artıyor. Bugün, göz dolduracak davranışlarda bulunacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz.

BOĞA:

Maddi konularda gerekli desteği alıyor ve ele aldığınız konuları düşünceleriniz doğrultusunda gerçekleştiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki uyum, problem yaşadığınız konularda olumlu adımlar atmanızı sağlayacak.

İKİZLER:

Çevre ilişkileriniz güçleniyor. İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek, yaşadığınız iletişim sorunlarınızı çözüyor. Dikkat çekici bir gününüzdesiniz.

YENGEÇ:

Entelektüel yönlerinizin ortaya çıkacağı bir gün. Organizasyonlarda, arkadaşlarınızdan alacağınız destekle daha olumlu adımlar atacaksınız. Sosyal ilişkilerinizdeki derin felsefi yeteneğiniz, bazı olayları daha kolay irdelemenize neden oluyor.

ASLAN:

Yönetme duygunuzun baskın olacağı bir gündesiniz. Çevrenizdeki kişileri şekillendirmek adına yapacağınız müdahaleler olumsuz sonuçlar doğurabilir. Çevrenizdeki insanlara, kendilerini ifade etme şansını tanımalı ve ortak bir güç oluşturmalısınız.

BAŞAK:

Değişime ihtiyacınız var. Hareketli ve esnek yapınızla yaşantınıza değişik alternatifler getirmek istiyorsunuz. Zincirleme başlattığınız işlerde sorumluluğunuzu arttırmak zorunda kalabilirsiniz. Yollardan beklediğiniz haberlerle ilgili gecikmeler olabilir.

TERAZİ:

Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu olacağınız haberler alacaksınız. Zevkli yolculukların planlarını yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde bencilce davranışlarınız nedeniyle, kendi istekleriniz doğrultusunda partnerinize baskı yapacaksınız.

AKREP:

Karşı cinsin üzerinizdeki etkisini inkar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ortaya çıkaran sosyal çalışmalar içine gerecek ve uzun zamandır beklediğiniz performansı yakalayacaksınız. Karşıt görüşte olan insanları ikna etmeniz kolay olacaktır.

YAY:

Partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız sayesinde, aldığınız ortak kararları yaşam geçirme konusunda daha inatçı olacaksınız. Sosyal yaşantınızda yapacağınız atılımlarda, onun desteğini yoğun bir şekilde hissedeceksiniz.

OĞLAK:

Birlikte çalıştığınız insanlara vereceğiniz şansla gücünüzü arttıracaksınız. İlgi alanınızın artmasıyla değişik iş profilleri karşınıza çıkacaktır. Seçim şansınızı kullanırken; gelecek getirisini de düşünerek, mantıklı adımlar atmalısınız.

KOVA:

Düşüncelerinizi özgürce savunurken, sizinle ayni fikirde olan kişileri de etrafınızda toplama konusunda beceriklisiniz. Yaşam sürecinizin zorunlu olarak ortaya çıkarttığı aktivitelerin, artan sayısı sizi zor durumda bırakabilir.

BALIK:

Duygularınızda bir hareketlilik söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda değişik fikirleriyle ilginizi çekecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Konu ile ilgili düşüncelerinizi ifade etmekten çekinmeyin ve kişiliğinizi vurgulamaktan korkmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI