• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.04.2017, 00:00

KOÇ:

Bu dönem, iş hayatında terfi veya maaş yükselmesi gibi sizi motive edecek olaylar yaşayabilirsiniz. Aile ilişkileri ile iş kariyeniz arasında birbirini destekleyici gelişmeler sizi daha da hırslandıracak. Doğru mantıklarla, olumlu adımlar atacaksınız.

BOĞA:

Bugün, sevgilinizle ve eşinizle güç savaşları içine girebilirsiniz. Kendi isteklerinizi karşı tarafa benimsetme konusunda pürüzler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizi dengelemek zorunda kalacaksınız. Kıskançlıklar söz konusu olacak.

İKİZLER:

Bu gün maddi konulara fazla önem vermeyeceksiniz. Yeniliklere ihtiyacınız yok. Çünkü mevcut gelirlerinizin devamını sağlamak adına parasal kazançlarınızı çok çalışarak destekliyorsunuz. Çevresel koşullar sizden yana oluşu motivasyonunuzu güçlendiriyor.

YENGEÇ:

Düşüncelerinizi daha da esnetmek zorundasınız. Ay, maddi koşullarınızı belirlerken, kişisel yaratıcılığınızı kullanmanız konusunda size motivasyon sağlayacak. Bulunduğunuz ortamlardan hemen sıkılabilir ve kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

ASLAN:

Dostlarınızla birlikte olmak size müthiş bir keyif verirken, anlamsız kişileri de, yaşantınıza almak istemeyeceksiniz. Öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. İlgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilir, yasak duygular içinde olabilirsiniz.

BAŞAK:

Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Dostlarınızla güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz. Geçmişten kaynaklanan sorunları abartmak size olumsuz gelebilir.

TERAZİ:

Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Yüksek mevki arayışı içindeyseniz dikkatli olmalı ve karşına çıkan sorunlarla savaşmak yerine beklemeyi tercih etmelisiniz.

AKREP:

Kendinizle ilgili konularda sessiz kalmayı yeğlemeli, çevrenize karşı kritikçi bir yaklaşım içinde bulunmalısınız. Mesleki konularda duygusal tatmin sağlamak için gerekli çalışmaları daha sonraya ertelemelisiniz. Sosyal çevrenizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uygun olmayan bu durumu eski dostlarınızla hasret gidererek geçiştirebilirsiniz.

YAY:

Mükemmel başarılar eşiğinde iken, sizi aşan konuların altına imza atıyorsunuz. Kardeşlerle birlikte ortak kararlar almak için, uygun bir dönem. Proje geliştirmek için, yeni bir araştırma içine gireceksiniz. Borç verme gibi durumlarda dikkatli olmalısınız.

OĞLAK:

Seçtiğiniz konularda ömür boyu sürecek başarıların altına imza atabilirsiniz. Yatırımlarınızı yaparken dostlarınızın yardımını ve desteğiniz alacaksınız. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Duygusal ve iyimser yapınız uygun kişilerle birlikte olmak sizi olumlu motive edecek.

KOVA:

Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz genişleyecek. Aile içi huzursuzluk yaşamak istemiyorsanız, aldırmazlık bir davranış biçimini benimsemelisiniz. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor.

BALIK:

Uyumlu düşüncelerinizle ortaklıklar konusunda ılımlı bir hava estireceksiniz. Arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir dönemdesiniz. Partnerinizin iş durumları nedeniyle yer değiştirebilirsiniz, onunla birlikte yurt dışı kökenli projeler gerçekleştirebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI