• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.05.2017, 00:00

KOÇ:

Kişisel duygularınızı sorguladığınız bir gün. Geçmişinizin artık önemsemek istemediğiniz halde, burcunuzda geri giden Merkür yüzünden eski sorunlarınızın arkasında gizi çözmek isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili olaylardan daha fazla ilgileniyorsunuz.

BOĞA:

Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve bir takım sürümce de olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Kardeşler arasındaki bağınızı daha da pekiştirmek isteyeceksiniz.

İKİZLER:

Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Akılcı davranışlarınız size başarıyı getiriyor.

YENGEÇ:

Ay'ın olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Partnerinizle ortak kararlar alacaksınız.

ASLAN:

Kendinizi baskı altında hissedeceğiniz gün içinde, esnek düşünmeli ve çevrenizin etkisinden kurtulmaya çalışmalısınız. İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz.

BAŞAK:

Bugün sizinle konuşanları etkilemeyi başaracaksınız. İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. Yaşamınızla ilgili yenilenme söz konusu olacaktır.

TERAZİ:

Düşüncelerinizi özgürce savunurken, sizinle ayni fikirde olan kişileri de etrafınızda toplama konusunda beceriklisiniz. Yaşam sürecinizin zorunlu olarak ortaya çıkarttığı aktivitelerin, sizi zor durumda bırakabilir.

AKREP:

Karşı cinsin üzerinizdeki etkisini inkar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ortaya çıkaran sosyal çalışmalar içine gerecek ve uzun zamandır beklediğiniz performansı yakalayacaksınız. Yakın çevrenizde olan insanları hoşnut etmeyi denemelisiniz.

YAY:

Kombinasyon burcunuz Koç'ta geri giden Merkür'den olumlu etkiler alıyor ve düşüncelerinizi çok farklı ifade edebileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Siz yine de, bugün olayların dışına taşabilecek davranışlardan sakınmalısınız.

OĞLAK:

İlgi alanınızın artmasıyla değişik iş profilleri karşınıza çıkacaktır. Seçim şansınızı kullanırken; gelecek getirisini de düşünerek, mantıklı adımlar atmalısınız. Çevrenizde yapıcı bir tablo sergilerken, düşünce birliğinde olan kişileri de kaynaştıracaksınız.

KOVA:

Hareketli ve esnek yapınızla yaşantınıza değişik alternatifler getirmek istiyorsunuz. Zincirleme başlattığınız işlerde sorumluluğunuzu arttırmak zorunda kalabilirsiniz. Yollardan beklediğiniz haberlerle ilgili gecikmeler olabilir.

BALIK:

Ay'ın verdiği duygusal coşkularla, partnerinizin davranışlarından farklı anlamlar çıkarabilecek bir gün yaşıyorsunuz. Sosyal yaşantınızda yapacağınız atılımlarda, onun desteğini yoğun bir şekilde hissedeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA