• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.07.2017, 00:00

KOÇ:

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken arkadaş çevrenizde olumlu tablolar oluşturuyor. Zamanınızı daha sistematik kullanırsanız, enerji alışverişleriniz olumlu gelişecek. Planlarınızı bir an önce yaşama geçirmek istiyorsanız, güçlü bir iş birliğine ihtiyacınız olacak.

BOĞA:

Ailenize daha çok zaman ayırmanız gereken bir gün. Sevdiklerinizin sorunlarını çözmek sizde bir sorumluluk duygusu haline gelmesine rağmen, bu görevden hiç de gocunmuyorsunuz. Çevrenizle dost olayı çok güzel başarabiliyorsunuz.

İKİZLER:

Yönetici gezegeniniz Merkür Başak'ta ilerliyor. Kişisel ve karşılıklı ilişkilerinizi aktif bir şekilde etkiliyor. Uzun süredir yapmayı planladığınız işler konusunda yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. İşlek zekanız sayesinde engelleri aşacaksınız.

YENGEÇ:

Parasal kazançlarınızdaki hızlı gelişmeler, kafanızın karışmasına neden olacak. Dengelerinizin bozulmasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Mutsuz olduğunuz olaylardan, kendinizi çabuk soyutluyorsunuz. Sizi suçlayanlara karşı daima haklı bir savunmanız var..

ASLAN:

Bugün çevre uyumunuz çok önemli. Görüştüğünüz kişileri ikna etme konusunda son derece politik davranacaksınız. Uzlaştırıcı tutumunuz sizin pozitif yönlerinizi ortaya çıkarmakla kalmayıp, gizli takdirlere de hedef olmanıza neden olacak.

BAŞAK:

Bazı değerlerin yaşamınızda değişmesinden rahatsızlık duymadan, çevrenizi sorgulamaya devam ediyorsunuz. Fakat, arkadaşlarınızın davranışlarını eleştirmeden önce onları farklı bir şekilde etkilemekten yanasınız ve bunu ustaca başarıyorsunuz.

TERAZİ:

Ay burcunuzda ilerlerken, kişisel ilişkilerinize yeni ve kalıcı boyut getirebilirsiniz. İş yaşantınıza gösterdiğiniz titizliği aşk ilişkilerinize göstermiyorsunuz. Partnerinizle aranızdaki duygusal kırgınlıklara son verme konusunda çaba göstermelisiniz.

AKREP:

Yaşamda iz bırakan işleri sevdiğiniz bir gerçek. Bugün kendinizi yeniden yapılandırmak konusunda, çalışmalar içinde olacaksınız. Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir.

YAY:

Bugün, sevdiklerinizle bir araya gelmeli ve onların dertlerini dinlemelisiniz. İş çevrenizde sizden destek bekleyecekler. Enerjiniz çok yüksek. Merkür tepe evinizde sizi desteklemeye devam ediyor. Mantığınızı en iyi şekilde ortaya koyan ender kişilerdensiniz.

OĞLAK:

Olayların iç yüzünü merak ederken, çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz. Karşılaşacağınız sürprizlere hazır olun.

KOVA:

Düşüncelerinizi yaşama geçirmek konusunda; deneyimlerinizi ve bilgilerinizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. Sürekli değişim içinde olan düşüncelerinizi, birikmiş dağarcığınızla birleştirebilir ve ortaya yeni sentezler çıkarabilirsiniz.

BALIK:

Çevresel faktörlerden etkileneceğiniz bir gün. Ay, arkadaş ilişkilerinizi olumlu etkileyecek. Uzun süredir görmediğiniz eski dostlarınız ile birlikte olabileceksiniz. Bugün partnerinizin gözüne girmek için, bütçe dengenizi bozacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA