• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.07.2017, 00:00

KOÇ:

Kendinizi sınamak için, uygun bir gün. Detaylara takılarak gününüzü geçirmek sizi olumlu kılacaktır. Küçük ayrıntıların gözünüzden kaçmaması sonucunda, önemli kazançlar gündeme gelebilir. Hafızanızın size yardım edeceği bir gün.

BOĞA:

Bugün arkadaşlarınızda farklı duygular arıyor ve ilişkilerinizi mantık süzgecinden geçiriyorsunuz. Organizasyon çalışmalarınızı ön plana çıkarmak için uygun bir gün olmasına rağmen, kaprisli ve detaycı yönlerinizi, gereksiz bir alınganlığa dönüştürebilirsiniz.

İKİZLER:

Yaşam enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Güneş'in bulunduğu konum, sosyal adalet duygunuzu ön plana çıkarırken, zayıfları koruma ve yardım etme isteği içindesiniz. Duygularınızı herkesle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Kaygılarınızı bir kenara bırakmalısınız.

YENGEÇ:

Ailenizle paylaşım içinde olacağınız olaylar gündeme gelebilir. Onlarla ilişkilerinizde derin bir duygusal boyut içinde olacaksınız. Aşırı duygusallık bazen istenmeyen tartışmalara da neden olabilir. Dikkatinizin dağılmasına izin vermemelisiniz.

ASLAN:

Güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla birlikte, organize çalışmalar içinde bulunacaksınız. Beraberce yaptığınız grup çalışmalarınızdan kazançlı çıkacaksınız. Bu arada, güçlü "ben" egonuz ile kırıcı olabilecek hatalar yapmamaya çalışın.

BAŞAK:

Oto kontrol sisteminizin güçlü olduğu bir gün. Sorunlara bir mantık çerçevesi içinde yaklaşıyor ve çözümlüyorsunuz. Bugün, sorumluluklarınız konusunda dikkatli ve detaycı davranıyorsunuz. Olayların farklı yönlerini araştırın.

TERAZİ:

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal konularınıza yeni bir boyut sunuyor. Derin ve anlamlı yönleriniz ortaya çıkarken, titiz ve detaycı davranışlarınızın size kazandıracağı avantajları inkar etmemelisiniz. Bugün, dostlarınıza özverili davranacaksınız.

AKREP:

Maddi konularda gerekli güce sahip olmanıza karşın, elde ettiklerinizle yetinmeyen özellikleriniz yüzünden, bazı zorluklarla karşılaşmanız mümkün. Bugün, derin konular ilginizi çekecek ve mistik olaylara ilgi göstereceksiniz.

YAY:

Bilinç altınız yoğun çalışıyor. Beyninizde düşünceler sürekli yer değiştirirken, çevrenize hiçbir şekilde bunları yansıtmıyorsunuz. Kariyerinizi, maddi destekle güçlendirmeyi amaçlıyor fakat, bu iki seçenek arasında bocalıyorsunuz.

OĞLAK:

Başarı sizin için çok önemli bir duygu ve bugün, çevresel ilişkilerinizde aynı enerjiyi görmek istiyorsunuz. Kişisel dengelerin çok önemli olduğunu bildiğiniz için, yakın dostlarınızın fazla fevri olanlarından sakınmak isteyebilirsiniz.

KOVA:

Enerjinizi daha da güçlü hissedeceğiniz bir gün. Sosyal ilişkilerinizin canlanması söz konusu. Bugün, yeni kişilerle tanışabilir veya özel dostlarında birlikte alış verişe çıkabilirsiniz. Motivasyonunuzu güçlü kılmak istiyorsunuz.

BALIK:

Özgürlük duygularınızın belirgin olmasına rağmen, alışkanlıklarınızdan da vaz geçemiyorsunuz. Sezgilerinizin ışığında hareket ederek, güçlü bir konsantrasyon sağlıyorsunuz. Bugün, çevrenizin duymak istediği sözler sarf edeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA