• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.10.2017, 00:00

KOÇ

Sevdiğiniz kişi ile yolculuk yapma fırsatı yakalayabilirsiniz.
Bazı yarım kalan işleriniz yüzünden aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmek açısından temkinli davranmak zorundasınız.

ASLAN

Maddi konulara disiplin getirmenin zamanı geldi. Sevgisel bağların önemli olduğu biliyor ve partnerinizle, onun da hoşuna gidecek ortak davranışlar içinde olmak istiyorsunuz. Kişilerle yeni açılımlar söz konusu olacak.

YAY

Çalışma sisteminiz mükemmel ilerliyor. Bugün görüşeceğiniz kişilerin üstün nitelikli olmasına dikkat ediyorsunuz. Bağlarınızı güçlü tutma eğilimindesiniz. Yaşamınızın aksayan yönlerini yeniden almak için uygun bir gün.

BOĞA

Ortaklaşa yaptığınız çalışmalarınızda alacağınız verim; sorunlarınıza karşı atacağınız mantıklı adımların sizin inisiyatifinizde olmasına bağlı. Fakat, çok fazla talepkar olmayın. İhtiyaç duyduğunuz çevre koşullarını kaybedebilirsiniz.

BAŞAK

Önemsiz konular üzerinde zaman harcayacağınız bugün; düşüncelerinizi toparlama konusunda zorlanabilirsiniz. Partnerinizin düşüncelerine önem verin. Birlikte çalıştığınız kişilerin isteklerini görmezlikten gelmemelisiniz.

OĞLAK

Aynı frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için, hayal kırıklığına uğradığınız zaman ve kendinizi geriye çekiyorsunuz. Çevrenizde oluşan her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştığınız için, çoğu kez yalnızlık duygusu içindesiniz.

İKİZLER

Düşüncelerinize destek aradığınız gün içinde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Duygusal bağlarınızın güçlenmesi ve ilişkilerinizde istediğiniz performansı yakalamanız, size motivasyon kaynağı oluyor.

TERAZİ

Kişisel tavırlarınızla çevrenizde imaj yaratıyorsunuz. Bulunduğunuz şartları zorlamayı seviyor fakat bunu yaparken hiç kimseye hesap vermek istemiyorsunuz. Bugün partnerinizle, size uzak olan konuları tartışabilirsiniz.

KOVA

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve detayları gözden geçiriyorsunuz. Ay'ın verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için birçok vasıfa sahipsiniz. Çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz.

YENGEÇ

Çevrenizde sizin öncülük yapabileceğiniz bir aktivitenin başlangıcını yapacaksınız. Kendinizi ifade etme konusunda oldukça başarılısınız. Mars'ın konumu nedeniyle enerjinizde yükselmeler söz konusu.

AKREP

İsteklerinizde iddiacı davranarak, arkadaşlarınız arasında fevri davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Siz kendinizi anlatırken, yanlış bir yol seçiyorsunuz. Bencillikle suçlanmaktan çekinmemeli ve hiçkimseye ödün vermemelisiniz.

BALIK

Ay burcunuzda ilerliyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak için, para barometrenizi yükseltmek zorundasınız. Yapacağınız çalışmalarda yeni hevesleriniz göz dolduracak. Desteğin, karşı taraftan geleceğini görmek sizi rahatlatacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA