• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.10.2017, 00:00

KOÇ:

Ay burcunuzda ilerlerken güçlü ve aktif bir kişilik sergiliyorsunuz. İçinizdeki sıkıntıları bastırmak zorunda kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi ifade ederken, sözlerinizi anlamlı bir şekilde paketlemekten hoşlanıyorsunuz. Partnerinizi etkiniz altına almayı başaracaksınız.

BOĞA:

Bilinçaltınızda bir takım planlarınız var. Fakat, çevresel faktörler önemli bir engel teşkil edebilir. Bugün bulunduğunuz ortamlardan hemen sıkılabilir ve kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Bazı engellere takılabilirsiniz.

İKİZLER:

Bugün arkadaşlarınızla aranızda güçlü bağlar oluşturabilirsiniz. Karşılıklı yardımlaşmalarla isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İnatçı yapınız, her zaman olumlu sonuç vermeyebilir. Bugün beklemesini bilmelisiniz. Yaşantınıza katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin.

YENGEÇ:

Çevrenizi etkilemeyi seviyorsunuz. Bugün, işbirliği içinde olacağınız kişilerin inatçı tavırları karşısında sinirlenebilirsiniz. Duygusal güvene ihtiyacını olduğu bir gün içindesiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman,sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor.

ASLAN:

Yaşam kalitenizi arttırma çabası içinde olmanız, biraz da çevresel faktörlerle bağlantılı ilerliyor. Toplumsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Ay kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerlerken, ben merkezci yönünüzü ortaya çıkarıyor. İnançlarınız doğrultusunda ilerliyorsunuz.

BAŞAK:

Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız bir gerçek. Olayları çok iyi takip ediyor olmanız, size iyi bir prestij kazandırabilir. Bugün, finans konularında yapacağınız araştırmaların size sağlayacağı özel durumlar mevcut. Girdiğiniz ortamlarda farkınız göze çarpıyor.

TERAZİ:

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, duygusal ilişkilerinize yeni bir boyut sunuyor. Sizin iyi niyetli yaklaşımlarınızla, onun size olan davranışları arasında bir paralellik var. Duygusal yaşantınızın güven içinde olmasını istiyorsanız, kazançlarınızı ön planda tutmalısınız.

AKREP:

Bugün, güvenliğinizi ön plana çıkaran düşünceler içindesiniz. Olayları değişik boyutlarda değerlendirmeniz yüzünden sapmalar yaşıyorsunuz. Sorunları çok fazla irdeleyeceğiniz bir gün. Kendinize güvenmeyi öğrenmeli, fırsatları doğru değerlendirmelisiniz.

YAY:

Güçlü enerjinizi, hayallerinizi gerçekleştirme adına kullanmalısınız. Bugün, birçok fırsat aynı anda karşınıza çıkabilir. Değişik olayların sizde yaratacağı farklı duygular, aklınızın karışmasına neden olacaktır. Sevdiğiniz kişi size hak verse de onun farklı fikirleri var.

OĞLAK:

Yönetici gezegeniniz Satürn Yay'da ilerlerken, duygularınızı mantıklı bir şekilde bastırmayı yeğliyorsunuz. Yakın çevrenizde bir takım olumlu gelişimlere şahit olurken, onlara destek vereceksiniz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişileri incelemelisiniz.

KOVA:

Aklınızda sürekli kendinizi aşma ve mantıklı yönlerinizi kullanma içgüdüsü yatıyor. Kardeşler arası iletişim yoğunluğu yaşayacağınız bir gün. Görüşmek istediğiniz kişilere ulaşacak ve onlarla kısa vadeli planlar yapacaksınız. Fırsatları akıllıca kullanacaksınız.

BALIK:

Yatırımlarınız konusunda aklınız karışık. Bazı sorunlarınızı gözden geçirecek ve bütçenizi yeniden ayarlamak isteyeceksiniz. Maddesel gücün önemini çok iyi bildiğiniz için, önünüze çıkan fırsatlar konusunda aceleci davranmak isteyebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA