• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.10.2017, 00:00

KOÇ

Güven duygusunun çok önemli olduğunu bildiğiniz için, manevi gücünüzü ortaya çıkran dostlukları seviyorsunuz. Bugün, kişisel bir değişim süreci içinde olacaksınız. Çevrenize son derece yardımseveriz davranıyorsunuz.

ASLAN

Bilinçaltınız oldukça yoğun ve yapmak istediğiniz çok şey var. Yaratıcılığınızı kullanmak için gerekli donanıma sahip olmanıza rağmen, saplantılarınız yüzünden hata yapabiliyorsunuz. Gün içinde elinize birçok fırsat geçecek.

YAY

Doğallığa karşı değilsiniz fakat, isteklerinizde farklı beklentileriniz var. Bugün, sizin için sıra dışı bir gün olabilir. İnatçı ve ödün vermeyen yapınız sayesinde, isteklerinizi ısrarla yaşama geçirme savaşı veriyorsunuz.

BOĞA

Hem yoğun bir şekilde istismar edilmekten çekiniyorsunuz, hem de bu şartların doğmasını besleyecek davranışlarda bulunuyorsunuz.
Duygusallığınızın belirlediği şartlar, fizyolojinizi de etkilemeye başladı.

BAŞAK

Dostlarınızın fikirleri size ilginç gelebilir fakat onların baskıcı duygularından rahatsız olabiliyorsunuz. Pratik işleri seviyorsunuz.
Organizasyon çalışmalarında başarılı oluşunuzun tek nedeni de bu özelliğiniz.

OĞLAK

Bugün, bazı duygularınızı saklama gereği duyabilirsiniz.
İsteklerinize sınır koyduğunuz zaman sinirli oluyorsunuz. Tartışmalardan uzak kalmanız gereken bir gün. Bildiğiniz konularda ısrarcı davranmak size yakışıyor.

İKİZLER

İçsel güven duygusunu hissetmek istediğiniz bir gün içindesiniz.
Bugün, karşınızdaki kişiden çok şey bekliyor ve konuşmalarınıza yoğun duygular yüklüyorsunuz. Hedeflerinizi maddesel beklentilerinizle eş değerde tutuyorsunuz.

TERAZİ

Bugün, organizasyon çalışmalarla yaşantınıza renklendirmek isteyeceksiniz. Liderlik yapabileceğiniz bazı olayların gündem kazanması sonucunda, kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Kişisel enerjiniz olumlu bir şekilde yerine geliyor.

KOVA

Çalışkan yönlerinizin ağır bastığı bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerden de, aynı performansı bekliyorsunuz.
Araştırmacı ve disiplinli yönlerinizle çevresel ilişkilerinize örnek oluyorsunuz. Dostlarınızdan destek bekliyorsunuz.

YENGEÇ

Her olayı farklı algılayarak, kendi içsel potasında değerlendirmek gibi özel bir yeteneğe sahipsiniz. Bugün, Ay'dan olumlu etkiler alıyor olmanız sayesinde, partnerinizle olan ilişkilerinize yeni bir enerji oluşturuyorsunuz.

AKREP

İletişim konusunda yoğunluk söz konusu olacak. Birçok dostlarınız sizinle görüşmek için, gerekli bağlantıları kurmak isteyecekler.
Bugün, tarzınıza uygun kişilerle birlikte önemli ve güzel konuşmalar yapacaksınız.

BALIK

Partnerinizin her konuda size destek vermesi, birlikteliğinizi olumlu kılabilir fakat sizin tatminkar olmanız çok zor. Aynı düşünce içinde olabilecek ve size destek verecek kişileri çevrenizde görmek istiyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA