• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.10.2017, 00:00

KOÇ:

Bugün, Ay, karşıt sosyal ilişkiler evinizde ilerliyor. Çevrenize karşı kuşkulu davranıyorsunuz. Arkadaşlarınızı ve çevrenizi yargılayabiliyorsunuz. Bazı düşüncelerinizi kendinize saklamak istiyorsunuz.

BOĞA:

Partnerinizin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün duygusal problemlerinizi abartabilirsiniz. Ortak çalıştığınız kişilerin, güvenlerini hak etmek için daha çok çalışmanız gerektiğini biliyorsunuz.

İKİZLER:

Yaşamınızla ilgili yeni bir süreç içindesiniz. Yeni bir düzene ihtiyacınız var. Süregelen işlerinizde de, bazı tereddütlerinizi aştığınız anda, başarıya daha fazla yaklaşacaksınız. İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir gün.

YENGEÇ:

Düşüncelerinizi saklamakla bir yere varamazsınız. Sezgisel yeteneğinizi yanınızda çalışan kişilerde kullanmalısınız. Bugün, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edecek ve birlikte çalıştığınız kişileri yargılayacaksınız.

ASLAN:

Uzun vadeli işler yapmaktan yana oluşunuz, yeni projeleri engelliyor. Başlatacağınız çalışmalar için, gerekli donanıma sahipsiniz. Bugün, sizi anlayacak arkadaş topluluğuyla bir araya gelerek, duygusal alışveriş içinde olacaksınız.

BAŞAK:

Toplumsal ve kişisel özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gün içindesiniz. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Bugün yeni görüşmeleriniz var.

TERAZİ:

Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyorsunuz. Oysa yaşamı öylesine derin algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin çevresel koşullara bağlı olarak gelişmesi, canınızın sıkılmasına neden oluyor.

AKREP:

Ay'ın bulunduğu konum içsel sorgularınızı arttırıyor. Eleştirel davranacağınız bir gün. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz.

YAY:

Bugün düşüncelerinizi yenileme konusunda gereken cesareti göstermelisiniz. Yatırım konusunda şanslı bir döneme girmenize rağmen, maddi konularda risk almamalı ve enerjinizi yönlendirme konusunda fikir almalısınız.

OĞLAK:

İş ilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen, kimseyi kırmadan, insanları kaynaştırmak adına bazı organizasyonlar yapıyorsunuz. Partnerinizle aranızda sezgisel bir bağ var.

BALIK:

Maddi konularda yoğun mücadeleler; sevmediğiniz konular olmasına rağmen, olaylar sizi bu noktaya çekiyor. Güveneceğiniz kişileri iyi seçin. Venüs gezegeni Terazide ilerlerken, güçlü duygusal motivasyonlar veriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA