• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.10.2017, 00:00

KOÇ

Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz.
Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyeceksiniz.

ASLAN

Projelerinizi ertelemenize rağmen, birtakım huzursuzluklardan kurtulamıyorsunuz. Bu hafta beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz.
Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir.

YAY

Seçtiğiniz konuların çok önemli olduğunu bilmelisiniz.
Ailenizle ilgili huzursuzluklar söz konusu olabilir. Toplumsal çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

BOĞA

Yaratıcılığınız hız kazanıyor.
Arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanarak, yeni düşünceler gündemde olacak, ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz.

BAŞAK

Bugün, dengelerinizle başınız dertte. Mesleki konuların ön sıralarda yer alması sonucunda, ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermemelisiniz.
Disiplinli davranmakla bir çok başarıyı garantileyebilirsiniz.

OĞLAK

Etkilenmeye hazırsınız. Kişisel enerjinizi sosyal ilişkilerinizle çok güzel kanalize edebiliyor ve istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Çevrenize karşı atılımcı davranışlarınızla dikkat çekmeyi biliyorsunuz.

İKİZLER

Değişken bir ruh hali içindesiniz.
İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön planda. Olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.

TERAZİ

Bulunduğunuz ortamlarda istediğiniz potansiyeli sağlayacak konuşmalar yapabilirsiniz.
Kendinizi ispat etme konusunda ilişkilerinizi ustaca kullanıyorsunuz.
Duygusal gerilimleriniz çok fazla. Sosyal faaliyetleriniz artıyor.

KOVA

Yaşam kalitenizi yükseltmek için başlattığınız çalışmalardan istediğiniz pozitif sonuçları alıyorsunuz. Kendinizi dingin ve yaratıcı bir şekilde ifade etmelisiniz.
Duygularınız ve mantığınız güçlü bir kombinasyon halinde.

YENGEÇ

Karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.
Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. Partnerinizle birlikte özel çalışmalar içinde olmak isteyebilir ve onun fikirleri ile çarpışmak zorunda kalabilirsiniz.

AKREP

Derin düşünceler ve güçlü sezgilerle yola çıktığınız için, partnerinizi de kolay bir şekilde etkileyeceksiniz.
Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek itiyorsunuz. Maddesel sorunlarınızın başınız ağrıyabilir.

BALIK

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz.
Kendinizi anlatma çabalarınız, başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, takdir görecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA