• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.11.2017, 00:00

KOÇ

Bazı günler ayağınıza kadar gelen tekliflerin bilincinde olmuyorsunuz. Bugün de bu şekilde davranmayın. Grup toplantılarında ve arkadaşlarınızla olan gezmelerinizde fazla para harcamaları yapıyorsunuz.

ASLAN

Bozulan sinirlerinizi düzeltmek istiyorsanız, kendinize zaman ayırmalı ve terapi yapmalısınız.
Olayları olduğu gibi kabul ederek kendi yaşamınızı daha bir kolaylaştırabilirsiniz. Her şeyi zamana bırakmalısınız.

YAY
İyi niyetli yaklaşımlarınız, çalıştığınız iş yerinde takdir görüyor. Ayrıntılar çok önemli olduğu için; her konuya uygun çözümler getirmeniz, arkadaşlarınız tarafından da sevgiyle karşılanıyor. Bireysel ilişkilerinizde fazla alıngan olmayın.

BOĞA

Küçük olaylardan dolayı sakın güvensizlik sendromuna girmeyin. Böyle bir durum, sizin için en büyük tehlike demektir.
Ortam gereği çabuk davrandığınız yerlerde, hızlı konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

BAŞAK

İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz. İş disiplininizin mükemmel olması sizi başarıya daha kısa sürede götürüyor. Yine de işinizi şansa bırakmamak iyi bir davranış. Önlemci yapınız aksiliklerin oluşmasını önlüyor.

OĞLAK

Çeşitli dış etkenlerin engellemelerine karşın, fikirlerinizi sessizce hayata geçirmekte yarar var. Karşınıza çıkan zorluklarla yılmadan mücadele etmeniz, sizi daha da güçlendirerek motive olmanızı sağlayacaktır.

İKİZLER

Talepleriniz doğrultusunda yaptığınız görüşmede; belirttiğiniz konularda bazı gecikmeler olabilir. Fevri davranarak şikayetçi olmayın. İşinizle ilgili sizin isteğinizin dışında sorular sorulmasından hoşlanmıyorsunuz.

TERAZİ

Bugün her şey istediğiniz gibi olacak. Yalnız eski hataları tekrar ederseniz, yine aynı problemler gündeme gelebilir. Her zamankinden daha çekici ve zarifsiniz. Çalışkan bir kişiliğe sahipsiniz. Sorumluluk almaktan yorulmuyorsunuz.

KOVA

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız. Amaçlarınız doğrultusunda ilerlerken dış etkenlerin hiç biri sizi rahatsız etmiyor da, sadece kendi içinizde yarattığınız bazı anlamsız kuruntularınız engel teşkil ediyor.

YENGEÇ

Tercihlerinizi yanlış kullanmamalısınız. Plüton'dan aldığınız olumsuz etkiler yüzünden ani davranışlara kalkışabilirsiniz. Aykırı düşüncelerinizle ön plana çıkmanız gerekmiyor. Bugün aşkınızı sıra dışı yaşamak istiyorsunuz.

AKREP

Aşk sizin için ciddi bir olay olmasına rağmen, yanlış yorumlanıyorsunuz. Kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz. Sürekli kendinizi savunmaktan yoruldunuz. Duygularınızı paylaştığınız zamanlar yaşama gücünüz artıyor.

BALIK

Çok hareketli bir gündesiniz. Parasal konularda da şansınız size yardım edebilir. Fakat, şansınızı zorlamadan, dikkatli bir beklenti içinde olmalısınız. Bu arada, işinizle ilgili sizden beklenen konuyu hatasız sonuçlandırmaya bakın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA