• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.11.2017, 00:00

KOÇ:

Bugün gerekli enerjiye sahipsiniz. Gün içinde özel duygularınızda aşırıya kaçarak, ilişki içinde olduğunuz kişilere söylenmemesi gereken sözleri sarf etmeniz mümkün. Geriye tortu bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz.

BOĞA:

Bugün birtakım gizlilikler konusunda ısrarcı bir tutum sergilemeniz mümkün. Fikirlerinizi söylerken temkinli davranmayı tercih ediyorsunuz. Öfkelerinizi baskı altında tutarak, bazı olayları aşmanız mümkün değil.

İKİZLER:

Bugün, işinizde yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Fakat duygusal ilişkinizde yaşayabileceğiniz bir takım sorunları unutmamalısınız. İhmal edilmek istemeyen partnerinizin alınganlık gösterilerine maruz kalabilirsiniz.

YENGEÇ:

İş yaşantınızda bir takım fırsatların size sunulması, kafanızdaki soru işaretlerin su üstüne çıkmasına neden olacaktır. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görerek, yeni başlangıçlara kendinizi hazırlamalısınız.

ASLAN:

Bugün, enerjinizi yaratıcılığınızla olumlu bir şeklide birleştirebiliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda karşı tarafı ikna etmeniz kolaylaşacak. Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin desteği sayesinde, bir takım çalışmalara gireceksiniz.

BAŞAK:

Özgürlükçü yapınızın zedelenmesinden hoşlanmadığınız için, bugün kendi kurallarınızı kendiniz koymaktan yanasınız. Yapacağınız her türlü çalışmaların alt yapısını hazırlayarak sunmaktan yanasınız.

TERAZİ:

Karşı tarafın fikirlerini kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Diretme huyunuz yok fakat olayları değişik açıdan gördüğünüz için, düşüncelerinizde daima haklı çıkıyorsunuz. Yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceksiniz.

AKREP:

Kazançlarınız konusunda başarı grafiğiniz yükseliyor. Bugün, kişisel yetenekleriniz ön plana çıkarmadan önce, size güven duyulmasını istiyorsunuz. Kazançlarınızı değişik kaynaklardan kazanmak isteği içindesiniz.

YAY:

Kişisel özgürlüğünüzü korumak adına verdiğiniz savaşlardan daima, siz galip çıkıyorsunuz. Bugün, içten davranışlarınızın size sağlayacağı motivasyon sayesinde, başlattığınız her türlü çalışmayı istediğiniz koşullara getirebileceksiniz.

OĞLAK:

Kendinize güveniyor ve çalışmalarınızı mantık süzgecinden geçirerek, kişisel başarınızı perçinliyorsunuz. Bugün, birlikte olduğunuz insanlarla fikir alış verişi içinde olacaksınız. Bazı fikirlerden yararlı olanları seçeceksiniz.

KOVA:

Enerjinizi ikiye katlayacak olayların içinde olduğunuz zaman, kendinizi daha da huzurlu ve olumlu hissediyorsunuz. Bugün, eski arkadaşlarınızla bir arada olacak geçmiş günlerden konuşacaksınız.

BALIK:

Düşüncelerinizde radikal ve farklı kararlar alacağınız günlerden biri. Bazı bilgilerinizin destek görmesi, sizin için oldukça önemli. Bugün, görüştüğünüz kişilerle önemli fikir alış verişleri içinde olacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA