• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.11.2017, 00:00

KOÇ:

Ay karşıt burcunuz Terazi'de ilerlerken, zıt kutup karmaşası yaşayacaksınız. Alınganlıklardan uzak kalmalı ve partnerinizin sözlerinden yanlış anlamlar çıkarmamalısınız. Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapacaksınız.

BOĞA:

Arkadaş çevrenizde aktif bir gün içindesiniz ve sıra dışı konulara ilgi duyan kişilerle bir arada olacaksınız. Kişisel başarınızı destekleyici özel arkadaşlarınıza hayır dememelisiniz. Bugün yalnızlık duygunuzu yenmelisiniz.

İKİZLER:

Çok çabuk panikliyor ve mantığınızın o an için iflasına neden oluyorsunuz. Bu kadar sinirli olmanızı gerektiren bir neden de yok. Bazen, normal iş akışınızda olması gereken kıvrımları büyüterek bir labirent oluşturuyorsunuz.

YENGEÇ:

Düşündüklerinizi çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir gün. İletişim konusunda sıra dışı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugün Ay Koç'ta ilerlerken ,yakın ilişkilerinize renkli fakat dağınık bir hava verebilir.

ASLAN:

Partnerinizle aynı elektriği paylaşmak istediğinizi farkındasınız ve bugün bir çok aktiviteye birlikte katılmak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınızı ve maddesel gücünüzü onunla paylaşmaktan hoşnut olacaksınız.

BAŞAK:

Bugün Ay'ın konumu, çalışma yaşantınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Rutin çalışmaktan hoşlanmıyorsunuz. Yaşam tarzınızı ve günlük yaşantınızı işinize endeksleyerek yaşayacağınız bir gün.

TERAZİ:

Ay burcunuzda ilerliyor. Yüksek idealleriniz olan bir kişi olmanıza rağmen, bugün kendi içinizde çelişkiler içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda ilgilendiğiniz konulara odaklaşmak zorunda kalacaksınız.

AKREP:

Bugün, işinizle ilgili yeni yapılanmalar söz konusu olacak, özellikle ısrarcı davranmalısınız. Değişkenlik size zaman kaybettirebilir. Partnerinizin tutum ve davranışlarınızda kusur aramak onu üzebilir.

YAY:

Ani değişimlere hazır olun. Mars yenilikler sunuyor. Zekanızı ön plana çıkaracak aktif işler peşinde olacak ve bir çok eski işlerinizi yeniden ele alacaksınız. Bugün daha sosyal olma ihtiyacı içindesiniz.

OĞLAK:

Meslek yaşantınızla ilgili bazı tereddütler gündem konusu olabilir. Değişken ve aceleci tavırlarınız yüzünden fırsat kayıpları yaşayabilirsiniz. Sosyal statünüzü etkileyecek görüşmeleriniz gündeme gelecektir.

KOVA:

Başkalarının fikirlerine ilgi göstereceğiniz ve .olayları kendi tarzınıza göre yorumlayacağınız bir gün. Çeşitli nedenlerden dolayı bilinç altınızın sizi yönlendirmesine izin veriyor ve yaşamı her konuda sorguluyorsunuz.

BALIK:

Sınırlarınızı çok iyi çizeceğiniz bugün içinde, maddesel kaynaklarınızı belirlemek için gerekli donanıma sahipsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, para evinizi olumlu bir şekilde vurgulayacağınızı gösteriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA