• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.11.2017, 00:00
KOÇ
İlişkinizde yenilenmeler söz konusu.
Duygularınız canlanıyor ve partnerinizle daha uyumlu bir birliktelik paylaşmak istiyorsunuz. Eğer aranızda bir problem varsa, nedenlerini çözmek için, uygun bir gün.
BOĞA
Bugün, çalışma hayatınızda ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelecektir. Birlikte iş yaptığınız kişilerin özel sorunları gündeme gelecektir ve dostluk paylaşımları içinde olacaksınız. Kendinizi enerjik ve olumlu hissediyorsunuz.
İKİZLER
Aşkla ilgili duygularınız dorukta seyredecektir.
Partnerinizle uzun süredir yakalayamadığınız dostluğu ve arkadaşlığı kurabilir, birlikte hafta sonu planları yapabilirsiniz.
Çocukları olan İkizler için bol faaliyetli bir gün.
YENGEÇ
Bugün, evinizle ilgili olumlu değişimler söz konusu. Ay'ın karşıt evinde olması, sizi daha evcil ve sevdiklerine bağlı bir kişi yapıyor. Evinizde arkadaşlarınızı ağırlayabilir, onlarla birlikte aktivite planları yapabilirsiniz
ASLAN
Başarı sizin için çok önemli bir duygu ve bugün, çevresel ilişkilerinizde aynı enerjiyi görmek istiyorsunuz. Kişisel dengelerin çok önemli olduğunu bildiğiniz için, yakın dostlarınızın fazla fevri olanlarından sakınmak isteyebilirsiniz.
BAŞAK
Maddi güven ihtiyacı içinde olduğunuz için, kişisel yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içinde olacaksınız.
Bugün, her türlü olanaklarınızı kullanabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Partnerinizle ortak bir paylaşım içindesiniz.
TERAZİ
Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirme konusunda üstün bir çaba sarf ediyorsunuz. Hırslarınızı dengelemek zorunda kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi açıklarken, hiç kimseyi kırmak istemiyorsunuz.
AKREP
Bugün, kendinizi huzursuz ve tedirgin hissedebilirsiniz.
Planladığınız çalışmaların engellere takılmasından rahatsız olabilirsiniz.
Dengelerinizi koruma konusunda zorlanabilirsiniz. Değişik düşünceler içinde bocalayacağınız bir gün.
YAY
Enerjinizi daha da güçlü hissedeceğiniz bir gün.
Sosyal ilişkilerinizin canlanması söz konusu.
Bugün, yeni kişilerle tanışabilir veya özel dostlarında birlikte alış verişe çıkabilirsiniz. Motivasyonunuzu güçlü kılmak istiyorsunuz.
OĞLAK
Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yaşantınızda önemli gelişmeler söz konusu olacak. Bugün fiziksel anlamda kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. İnce ve nazik davranışlarınızla çevrenizde iyi bir etki bırakacaksınız.
KOVA
İdeallerinizi ortaya çıkaracak bir hareketlenme söz konusu.
Birçok fikir, birbirini tetikleyerek ilginç tablolarla ortaya çıkacak.
Özellikle ilgilendiğiniz konularla ilgili yeni düşünceler gündem kazanabilir.
BALIK
Enerjik yönlerinizin ortaya çıkmasıyla, farklı şeyler yapmak istiyor ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin ortak paylaşımlarına ihtiyaç duyuyorsunuz.
Haksızlıklar karşısında kişisel tavırlarınız çok önemli olacak.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA