• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.11.2017, 00:00

KOÇ:

Duygularınızı mantığınızla birleştirmek isteyecek ve bu konuda da başarılı olacaksınız. Güçlü düşünmek ve büyük oynamak istiyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, içsel derinliğinizin artışına neden olacak.

BOĞA:

Karşıt burcunuzda ilerleyen Güneş'ten güçlü etkiler alıyorsunuz. Maddi konularda yetersiz kaldığınız ortamlardan uzaklaşmak ve kendinize yeni bir çalışma alanı bulmak en büyük arzunuz. Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz.

İKİZLER:

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda gelişen olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz.

YENGEÇ:

Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz.. Planladığınız konularda, gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak.

ASLAN:

Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün, yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız.

BAŞAK:

İlişkilerinizde aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal baskılara gelemiyor olmanıza rağmen, davranışlarınıza yansıtmak istemiyorsunuz. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz.

TERAZİ:

Bugün, kısa yolculuklar yapmak için uygun bir gün. İstediğiniz her türlü iletişimi orijinal bir şekilde ortaya koyacaksınız. Bulunduğunuz şartların öneminden çok, asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanıyorsunuz.

AKREP:

Arkadaşlık ilişkilerinizde gözle görülen bir hareketlilik söz konusu olacaktır. Bugün, onlardan alacağınız enerji birçok aktiviteyi başlatabilir. Ailenizin kadınları ile aranızda, duygusal bağlarınızı güçlendireceksiniz.

YAY:

Bugün, Ay burcunuzda ilerliyor ve duygusal konularda belirgin bir kişilik vurguluyor. Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz.

OĞLAK:

Karşınızdaki kişilerin farklı konuşmalarından yola çıkarak bir çok olayın iç yüzünü kısa süre içinde çözümleyebilmeniz, herkesin dikkatini çekiyor. İnatçı yapınızla karşınızdaki kişileri hayretler içinde bırakıyorsunuz.

KOVA:

Bugün, evinizle ilgili bir çok aktiviteye ihtiyaç duyuyor ve sevdiklerinizle ortak bir performans sergilemek istiyorsunuz. Duygusal desteklerin motivasyonunuzu artırdığı bir gerçek. Evinizde dostlarınızı ağırlamak isteyeceksiniz.

BALIK:

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, sunuşlarınızı belli bir düzey içinde gerçekleştirmeli ve olayları abartmamalısınız. Bugün kendinizi şımartmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA