• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.11.2017, 00:00

KOÇ

Yollardan beklediğiniz ve kariyerinizi etkileyecek haberlerin gündem kazanması sonucunda ideallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Dengeleriniz çok önemli. İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir dönem.

ASLAN

Aşk ve iş ilişiklerinizi kontrollü yaşamak için göstereceğiniz çabalar olumlu sonuçlar verecek.
Birçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz.
Aşk ve mantık kol kola gezecekler.

YAY

Siz artık duygularınıza katı kurallar getirdiniz.
Olumsuzluklar karşısında da ketum tavırla takınıyorsunuz. Aynı zamanda hayallerinizi yeni bir döneme saklamak yerine hemen harekete geçirmenizde fayda var.

BOĞA

Çevrenize örnek olmayı başaracaksınız.
Düşüncelerinizi sezgilerinizle birleştirerek, ideallerinizi gerçekleştirme yolunda adımlar atacaksınız. Karşıt görüşteki insanlarla tartışmalar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK

Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Düşüncelerinizi, sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize istediğiniz gibi ulaşacak.

OĞLAK

Yeni tanışacağınız kişilerle fikir jimnastikleri yapacaksınız.
Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanarak, değişik düşünceler yaşayacaksınız.. Kararsızlık çektiğiniz anlarda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız.

İKİZLER

Konuşacağınız ve paylaşımlarınızı aktaracağınız kişilerden önemli destek verici davranışları sizi memnun edecektir. Bu dönem romantik kalmaya devam edin. Kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak.

TERAZİ

Sosyal ilişkileriniz yoğunluk kazanırken, aşk yaşantınız canlanıyor. Mükemmel başarılar eşiğinde iken, sizi aşan konuların altına imza atıyorsunuz.
Sosyal ilişkileriniz ve yaratıcılığınız ön plana çıkacak.

KOVA

Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Bu anlamda katılacağınız aktivitelerde yeni kişilerle karşılaşacak, duygusal açıdan etkilenebileceğiniz anlar yaşayacaksınız.
Evlilik konusunda önemli bir fırsat yakalıyorsunuz.

YENGEÇ

Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz.
Kariyerinizi destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız.

AKREP

Çevre koşullarınızı yükselteceksiniz.
Yatırımlarınız size kazanç olarak geri gelecektir.
Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.
Bazılarınız, hedeflerini uygulamaya geçebilirler.
BALIK
Seçtiğiniz konularda ömür boyu sürecek başarıların altına imza atabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinizin olanaklarını kendi menfaatleriniz doğrultusunda kullanabilirsiniz. Kıskanç ve sahiplenici yönleriniz belirginleşiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA