• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
2018, Balıklara radikal değişimler yaşatacak FİLİZ ÖZKOL

2018, Balıklara radikal değişimler yaşatacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.12.2017, 00:00
Fikirlerinizden ödün vermeyi düşünmeyecek, engellerle mücadele edeceksiniz. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanacaksınız. Odaklanacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz

Bırakın her şey inceldiği yerden kopsun.
Yaşantınızda renkli çevrelere yer vereceksiniz.
Eski değer yargılarınızın sizi üzmesine izin vermemelisiniz. İletişim evinizde 16 Mayıs'ta yedi yıl sürecek Uranüs yolculuğu başlıyor. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız.
Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır.
Uranüs ve Jüpiter etkisiyle, gündemlerinizde yoğun seyahatler görünmektedir.

KÖKLÜ DEĞİŞİMLER

Plüton, birçok değişime yol açarken, çevre ilişkilerinizde köklü değişimlere neden oldu. Birçoğunuz geriye baktığı zaman, artık yaşamınızın eskisi gibi olmadığını fark ettiniz. Bu değişimlerden hoşnut kalmadığınız günler oldu.
Bazen sıkıldınız ve değişen şartlarınıza isyan ettiniz fakat yeni şartlara da çok çabuk uyum sağladınız. Sizin yapmanız gereken tek şey; süreçlerin gelişimi ve varılan sonuçları "neden-niçin" çerçevesinde ele alarak, hatalarınızdan ders çıkarmanız ve size sunulacak pozitif etkilerin keyfini çıkarmak olmalıdır. Yeni tanışacağınız kişilerle fikir jimnastikleri yapacaksınız.
Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanarak, değişik düşünceler yaşayacaksınız.

DUYGUSAL ETKİLEŞİMLER

Odaklanacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Jüpiter ve Uranüs yolculuklar konusunda ufkunuzu açıyor. Dostlarınızın önemli desteği sayesinde, çevre ile olan aktivitelerinizi ve ilişkileriniz güçlenecek.
Kültür düzeyi yüksek arkadaşlarınızla bir araya gelecek ve duygusal etkileşimlerin de yaşandığı mantıksal beraberlikler kuracaksınız. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız.
İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız.
Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Kişisel evinizde yer alan Neptün sezgilerinizin artışına neden olacaktır.
Tutulmalar yüzünden iş yaptığınız kişilerin gerçek yüzleriyle karşılaşabilir duygu kırıklığı yaşayabilirsiniz.

SEZGİLERİNİZ ARTIYOR

Kendinize ait doğrularınızdan emin olmak için; çevrenizi sınamak isteyecek, kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz.
Yaratıcılığınızdan kaynaklanan pratik gerçekleri hayata geçirebileceksiniz. Satürn ve Plüton 11. evinizde. Eski dostlardan uzaklaşıyorsunuz. İstediğiniz çevrelerde ilişkiler kuracaksınız.
Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz.
Sezgileriniz artıyor.
Bazı hatalı adımlardan yapacağınız geriye dönüşler evrensel bir korunma içinde olduğunuzu hatırlatacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA