• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.01.2018, 00:00

KOÇ

Kişisel gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz ve işbirliklerinin önem kazanacağı bir gün. Bugün, engellere takılmak istemiyorsunuz.
Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın özgür kalmasından yanasınız.

ASLAN

Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Karşıt düşüncelerin verdiği sıkıntılar yüzünden iş potansiyeliniz düşüyor ve kendinizi mutsuz hissediyorsunuz.

YAY

Duygusal ilişkinizle ilgili sabit ve sağlam değerler üzerinde duracaksınız.
Uzun soluklu yoğunluklar yaşamak istiyor ve askıda kalan işlerden hoşlanmıyorsunuz. İş birliği içinde olduğunuz kişilerle duygusal paylaşımlar içindesiniz.

BOĞA

Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz.

BAŞAK

Enerjinizin güçlü olduğu bir gün.
Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir.
Farklı davranış biçimleriniz, aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir. Hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz.

OĞLAK

Bugün, iç disiplinin mükemmel gelişecek. Jüpiter'in Akrep'teki konumu, duygusal konularda partnerinizle istediğiniz iletişim şartlarını sağlayabileceğinizi gösteriyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak isteyeceksiniz.

İKİZLER

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz.
Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir.

TERAZİ

Duygusal ilişiklerinizde yaşadığınız çatışmaları çalışma arkadaşlarınıza olumsuz bir şekilde yansıtabilirsiniz. Siz; denge insanısınız ve bu davranışlarınız çevrenizde tepki oluşturuyor. Bir takım araştırmalar içindesiniz.

KOVA

Venüs gezegenin burcunuza geçmesiyle, sosyal ilişkilerinizde bir artış gözleniyor. Bugün, uyumlu işbirliği içinde olacaksınız. Kişisel bilgilerinizi kullanmak ve kısa yollar yapmak için önünüze çıkan birçok fırsatı değerlendireceksiniz.

YENGEÇ

Arkadaş çevrenizin farklı yaklaşımlarından etkilenebilirsiniz.
Eski dostlarınızla bir araya gelme planları yapacaksınız.
İlişkilerinizde gösterdiğiniz sadakat anlayışını karşınızdaki kişilerden göremeyebilirsiniz.

AKREP

Yoğun enerjiniz sizi yorgun ve keyifsiz yapabilir.
Bugünlerde dinlenmeye özen göstermelisiniz.
Ay'ın konumu; çalışma yaşantınızdaki fazla alternatiflerin söz konusu olacağını vurgulayarak, dikkatli olmanızı öneriyor.

BALIK

Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz.
Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz.
Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA