• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.01.2018, 00:00

KOÇ:

Çevresel ilişkilerinizin yoğun olduğu bir gün. Arkadaşlarınızın isteklerini ön planda tutacak ve onlarla sezgisel bir biçimde anlaşacaksınız. Ailenizin güvenini sizin için önemli. Bu konuda görüşlerinizi cesurca ortaya koyacaksınız.

BOĞA:

Farklı düşüncelerinizle dikkat çekebilirsiniz. Toplumda istediğiniz başarıyı yakalamak isteyecek ve çalışmalarınızı belli bir düzene göre yönlendireceksiniz. Düşüncelerinizi özgürce savunmanız tepki almanıza neden olabilir.

İKİZLER:

Her an uzaklara gitme isteği içindesiniz. Bugün, özgürlük sınırlarınızı aşmak isteyecek ve uçuk düşünceler içinde bocalayacaksınız. Güçlü sezgileriniz var. Size zarar verecek kişileri kolayca tespit edebiliyor.

YENGEÇ:

Özgürlüğünüzü sistemli kullanıyorsunuz. Bugün, her türlü maddesel olaylarla haşır neşir olacaksınız. Para kazanma konusunda ince detaylar ve farklı konumlar söz konusu. Birlikte çalıştığınız kişilerin egolarını takip etmelisiniz.

ASLAN:

Siz doğal olan her şeyi sevmenize rağmen, maddi konulara yaklaşımınız temkinli. Kendinizden başka kimseye güvenmiyorsunuz. Bugün içine kapanık bir yapı sergilemekle, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Her şeyi abartmamaya çalışın.

BAŞAK:

Bugün, kendinizi kısıtlanmış gibi hissedecek ve düşüncelerinize belli bir disiplin getireceksiniz. Partnerinizden daha mantıklı olmasını bekleyebilirsiniz. Onun sizinle tartışmasını gerektirecek olaylardan sakınmalısınız.

TERAZİ:

Ailenizle olan duygularınızda belli bir mantık arayışı içindesiniz. Oların düşüncelerinden etkilenmeniz mümkün değil. Bugün, Ay duygusal konularda sizi daha eğlenceli ve yenilikçi yaparken, partnerinizle özgürce gezebilirsiniz.

AKREP:

Ay'ın konumu, evle ilgili yapmanız gereken bazı işleri gündeme getiriyor. Sizinle aynı fikirde olan kişilere yaklaşım tarzınız daha esnek oluyor. Bugün, yaşlıların fikirleri etkisinde kalacak ve onlarla işbirliği içinde çalışmak isteyeceksiniz.

YAY:

Maddi konularla ilgili bir takım gelişmeler söz konusu. İşinde başarılı ve kariyer sahibi arkadaşlarınızın sizinle yapacakları mantıksal ortaklıklar, ufkunuzun açılmasına neden olacak. Çevrenizde doğal bir genişleme söz konusu.

OĞLAK:

Maddi konuların gündem kazanması sınırlarınızı zorluyor. Ayın konumu, parasal konulara daha fazla ağırlık vermenizi sağlıyor. Yapacağınız her türlü çalışmada kendi menfaatlerinizi koruma ihtiyacı içindesiniz.

KOVA:

Ay İkizler'de ilerliyor ve ufkunuzu daha da genişletiyor. Düşüncelerinizde özgürce hareket etmek isteyebilirsiniz. Emir almak ve size hükmetmeleri canınızı sıkabilir. Sıra dışı düşüncelerinizi yaşama geçirme konusunda biraz daha beklemelisiniz.

BALIK:

Partnerinizin size vereceği destek önemli. Bugün Ay'ın konumundan dolayı, çılgınca şeyler düşünebilir ve özgürlüğünüzü koruma ihtiyacı duyabilirsiniz. Düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA