• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Giriş Tarihi: 06.03.2018, 00:00

Kendinizi sınamalı ve özel düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız.
Ruhsal gelişiminize önem vermeniz sizi önemli aşamaların eğişine getiriyor. Sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin veriyorsunuz.
Sabırlı olmalısınız.

ASLAN

Arzularınızın tavanı yüksek ve bu taleplerinizdeki artış sorumluluk duygunuzun yoğunluğunu arttıracak, daha da ön plana çıkcak işler yapacaksınız. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız.

YAY

Duygularınızın derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz.
Bugün, sizi üzecek olaylardan uzak kalmayı çalışın. Özellikle yaşadığınız her şeyin ince hesaplarını yapıyor olmanız, size yarardan çok zarar getiriyor.

BOĞA

İçtenliğinizin size kazandıracağı prestiji inkar edemezsiniz.
Bugün duygusal bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. Yanınızda çalışan kişilerin duygusal sorunlarından etkilenebilirsiniz. Duygularınızı kolay ifade edemiyorsunuz.

BAŞAK

Baskıya ve yönlendirmeye gelemiyorsunuz.
Topluma ters gelebilecek denenmemiş kulvarlarda kulaç atacak ve kendinizi farklı konularla ispat etmek isteyeceksiniz. Arkadaşlarınızı seçerken çıkarlarınız doğrultusunda karar alacaksınız.

OĞLAK

İdeallerinizi yaşama geçirmek için fırsatlardan faydalanmayı yeğliyorsunuz. Bazı detayları istemeden atlayabilirsiniz. Partnerinizin baskısından şikayet etseniz bile, onun varlığı sizin için farklı bir motivasyon kaynağı oluyor.

İKİZLER

Düşüncelerinizi ortaya atmaktan korkmadığınız için, tepki almaya adaysınız. Fakat savunduğunuz konularda taviz vermek gibi bir tavrınız yok. Bugün gücünüzü rahatlıkla kullanabileceğiniz konular ayağınıza gelecektir.

TERAZİ

Çevrenizdeki kişilerle ortak kararlar aldığınız ve kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir dönem olacak. Seyahatlerde karşılaşacağınız kişilerle eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. İnatçı yapınızın size zarar verdiğini biliyorsunuz.

KOVA

Maddi konularda temkinli hareket etmekten yanasınız.
Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklikler, sizi bunaltabilir. Bugün, aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Uzun süredir yapmayı planladığınız değişimlere hazırsınız.

YENGEÇ

Siz hareketli, duygusal ilişkilerden hoşlanıyor ve dostluklarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Bazıları, gireceğiniz topluluklarda duygusal ve romantik ilişkiler yaşayacaklar.
Bu nedenle, geçici duygular karşısında temkinli olmaları gerekiyor.

AKREP

Paranızın değerini bilirken, tüm enerjinizi para kazanmaya yönelteceksiniz. Sevdiklerinizle paranızı paylaşmak isteyeceksiniz.
Birlikte iş yaptığınız kişiler önemli olacak. Eski dostlarla yapacağınız ortaklıklar gündeme gelecek.

BALIK

Bugün, gereksiz bir huzursuzluk söz konusu olacak.
Çevrenizde gelişen olaylara kayıtsız kalmak isteseniz bile, duygusal anlamda etkileniyor ve sezgileriniz istem dışı çalışmaya başlıyor. Özellikle alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA