• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.03.2018, 00:00

KOÇ:

Bugün, kendinizi iletişime gireceğiniz çevreler içerisinde bulunacaksınız. Konulara nazik yaklaşımlar içinde bulunma isteğiniz, zıt havalarla ters dönebilir. Bu durumlarda, sert karşılıklar vermek için kendinizi şartlamayın.

BOĞA:

Yönetici gezegeniniz Ay Başak'ta ilerliyor. Aşk ve sosyal çevrelerinizin size kazandıracağı prestij yüzünden kazançlı çıkmayı amaçlıyorsunuz. Bugün, kurnaz yönlerinizi gizleyerek, kendinizi hoş ve sevimli göstermek isteyebilirsiniz.

İKİZLER:

Bugün, paylaşımlarınızın gündeme gelmesiyle, ilginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Sevdiklerinizle kişisel ilişkilerinizde mükemmel gelişmeler söz konusu.

YENGEÇ:

Siz kendi doğrularınızla yaşamayı seviyorsunuz. Sosyal ilişkilerinizde yeni ve olumlu gelişmeler içinde olacaksınız. Kendinizi iyi hissetmek için yaptığınız çalışmalar, size başarı getirecek. Olaylara bakış açınızda gizli bir mizah var.

ASLAN:

Özellikle maddi konulara odaklaşmanız sayesinde bazı problemlerinizi rahatlıkla çözüyorsunuz. Uzun süredir beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Sabit gelirlerinizi genişletecek projeler peşinde olacaksınız.

BAŞAK:

Partnerinizin baskısından sıkılacaksınız. Sizinle ilgili ayrıntılar onun ilgisini çekiyor. Bugün, ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Metabolizmanızı desteklemelisiniz.

TERAZİ:

Baskıdan hoşlanmadığınız kesin. Üstelik bazı konuları sonradan aklınıza takıyor ve geç kalınmış bir kaprisle ortaya çıkıyorsunuz. Son günlerde gereksiz detaylar yüzünden canınız bir hayli sıkkın. Sebep siz değilsiniz.

AKREP:

Yaşam enerjiniz o kadar yüksek ki hiç kimse sizinle yarışamıyor. En zor anlarınızda bile yalnızlığı tercih ediyorsunuz. Bugün sosyal gruplaşamaya önem vermeniz gerekebilir. İş arkadaşlarınızla aranıza koyduğunuz mesafe, yanlış anlaşılıyor.

YAY:

Bugün duygularınızı rahat bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz. Yaratıcılık konusunda farklılığınızı çevrenize hissettirebileceksiniz. Bugün, değişime hazırsınız. Güç ağırlıklı bir sosyal platform hazırlığı içindesiniz.

OĞLAK:

Duygu yüklü bir gün. Geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına izin vermemelisiniz. Ay'ın bulunduğu konum, çevrenizi sınama şansı verirken, kendinizi aşma konusunda sizi daha da güçlendiriyor. Yaşam kaliteniz yükseliyor.

KOVA:

Kendinizi daha iyi ortaya koyarken, karşı cinsin yoğun etkisi üzerinizde olacak. Kazançlarınızı arttırma konusunda, yaratıcılığınızı mantıklı bir şekilde kullanacaksınız. Bugün, duygularınızı saklamak için çok nedeniniz olabilir.

BALIK:

İlişkilerinizde üstün nitelikli kişilerle birlikte olmaktan ve gurur verici davranışlara maruz kalmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün kariyerinize uygun kişilerle birlikte olacak ve fikirlerinizde çevrenizde takdir göreceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA