• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.03.2018, 00:00

KOÇ:

Sabit düşündüğünüz için yargılanabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkında oluşunuz, hiçbir şeyi beğenmemenize yol açıyor. Yaşantınızda gelişen olayların size yüklediği sorumluluklar konusunda kendinizi fazla üzmeyin.

BOĞA:

Düşüncelerinizdeki analiz yeteneğiniz mükemmel. Bugün, bilinçaltınızda gelişen olaylara esneklik getireceksiniz. Ruhsal gelişiminiz için, duygusal konulara gereksiniminiz var. Olayları analizci bir gözle izliyorsunuz.

İKİZLER:

Bazılarınız için kısa süreli aşklar da söz konusu olabilir. Bu flörtleri gözünüzde büyütmemeli ve olayları kendi akışına bırakmalısınız. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmanız kafanızda karmaşa rüzgarları estirecek.

YENGEÇ:

Duygusal saplantılarınız yüzünden kafanız karışabilir. Kişisel ilişkilerinizde yapmanız gereken tek şey, kendinizi geriye çekmek olmalıdır. Sağlam temeller üzerinde gelişmiş duygular, her şeyden daha fazla mutlu olmanızı sağlıyor.

ASLAN:

Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek. Akıcı konuşmalarınızla karşınızdakileri etki altına alıyorsunuz. Duygularınızda artan arayışlar, sizi tatminsiz yapabilir.

BAŞAK:

Ay burcunuzda ilerlerken, size sağlayacağı motivasyonu görmezlikten gelmemelisiniz. Özellikle evliliklerde yaşanacak sorunlar ve eşlerin birbirini kıskanmaları gibi olaylar gündeme gelecektir. Çelişkilerden kurtulmalısınız.

TERAZİ:

Hayatınızda güçlü insanlar ve kariyerinize katkısı olacak kişilerle birlikte olacaksınız. Sıradan kişilerden hoşlanmadığınız için farkında olmadan yöneldiğiniz insanların kariyer açısından önemli kişiler olduğunun farkındasınız.

AKREP:

Partnerinizle farklı düşünceler içindesiniz. Onun iyi niyetli yaklaşımları, sizin çevresel şartlarınıza uymayabilir. Duygusal ilişkilerinize hiç kimsenin karışmasını istemiyorsunuz. Düşüncelerinizi gizlemekten hoşlanıyorsunuz.

YAY:

Yaşadığınız düş kırıklıkları size yaşamla ilgili bazı dersler verecektir. İleri yaşamınızda takınacağınız tavırlar hayatınızla ilgili bazı ögeleri belirleyici yapacak. İş ve kariyer konusunda, hala güçlüsünüz. Daha disiplinli olmak zorundasınız.

OĞLAK:

İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Kalıplaşmış düşüncelerden rahatsız olmanıza rağmen, kurallara karşı gelme cesaretini bulamayabilirsiniz.

KOVA:

Kendinize güvenmeyi seviyorsunuz. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz.

BALIK:

Bugün sıra dışı düşünceler içindesiniz acele kararlar almamalısınız. Sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin veriyor ve ruhsal dengeniz için, olaylara mantıklı bir yorum getirmek istiyorsunuz. Yaşamınızı daha olumlu kılmak elinizde.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA