• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.03.2018, 00:00

KOÇ:

Bugün, her şeyiyle ilginç bir gün. Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, kişisel ilişkilerinize belli bir canlılık verirken, kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Maddesel konularda kendinize güveniyor ve harcama konusunda sınır tanımıyorsunuz.

BOĞA:

Bugün, hümanist duygular içindesiniz. Olayları yargılamak yerine, temel kavramlarını araştırmak istiyorsunuz. Güçlü sezgilerle yola çıktığınız için, partnerinizi de kolay bir şekilde etkileyeceksiniz. Enerjinizin güçlü olmasından hoşnutsunuz.

İKİZLER:

Bugün, iletişim konusunda olumlu olayların gündeme gelme olasılığı bir hayli yüksek. Yapacağınız telefon konuşmalarınız iş ilişkilerinin güçlenmesine neden olacak. Maddi harcamalarınızı dengelemek zorundasınız. Kendinize güvenmelisiniz.

YENGEÇ:

Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için henüz hazır değilsiniz. Bugün, huzurunuzu bozacak davranışlardan uzak kalmalı, kendinize bazı tavizler vermelisiniz. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor. Planlarınızın aksamasına tahammülünüz yok.

ASLAN:

Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. Yeni tanışacağınız kişilerin size olan ilgilerinden sıkılabilirsiniz. Duygusal yaşamınızla ilgili yeni bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin size olan duyguları açığa çıkıyor.

BAŞAK:

Bulunduğunuz ortamlarda sizden bazı yorumlar isteyebilirler. Fikirleriniz söylerken, duygularınızdan arınmalısınız. Aşk yaşantınızda birçok duyguyu bir arada yaşayacağınız karmaşık bir gün. Heyecanlarınız ön planda olacak.

TERAZİ:

Bugün yaratıcılığınız ortaya çıkıyor. Yaptığınız her şeyin anlamlı olmasını istiyorsunuz. Ailenizin desteğini hissettiğiniz zaman mutlu oluyorsunuz. Mesleki alanınızda farklı çalışmalara yönelmek istiyorsunuz fakat tereddütleriniz var.

AKREP:

Algılama yeteneğiniz güçlü. Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Ailenizden uzaklaşma isteği içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizi olduğu gibi kabul etmeyi öğreniyorsunuz.

YAY:

Bugün, hak ettiğiniz ödülü almak için, sınırlarınızın üzerinde bir performans sergileyeceksiniz. Kendinizi iyi ifade edeceğini bir gün. Mantığınıza güvenseniz bile, bazı değişik olaylar, sizin tarzınızın dışında bir söyleşi gerektirebilir.

OĞLAK:

Yakın geçmişinizi artık düşünmek istemiyorsunuz. Yapacağınız her türlü çalışmalarınızı ileriye dönük planlamalısınız. Özgür çalışmaktan yanasınız. Emir almaktan hoşlanmıyorsunuz. Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman gününüz daha güzel geçiyor.

KOVA:

Kazançlarınız konusunda ısrarcı davranmakla maddi grafiğinizi yükseltiyorsunuz. Sizi engelleyecek ortamlardan sıkılıyor ve yeni konularla kendinizi meşgul ediyorsunuz. Amaçlarınızın saptırılmasına tahammülünüz yok. Bilinç altınız oldukça yüklü.

BALIK:

Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Güçlü enerjinizi dengeleme konusunda zorlanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri yeniden yapılandırmayı düşünebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA