• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.04.2018, 00:00

KOÇ

Yeniliklere açık olmanıza rağmen, bugün eski alışkanlıklarının etkisinde kalabilirsiniz. Geleneksel kişilerle birlikte geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir gün. Sürpriz haberler karşısında keyifli bir gün yaşayabilirsiniz.

ASLAN

Olayların iç yüzünü merak ederken, çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz.

YAY

Ay kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerlerken, idealleriniz konusunda duygusal davranmaktan çok akılcı olmayı yeğlemelisiniz. Bugün aile içi aktiviteler için uygun bir gün olmasına rağmen, arkadaşlarınız konusunda fazla iyimsersiniz.

BOĞA

Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Bugün, sıra dışı düşünceleriniz paylaşmak için, kendinizi farklı alanlar bulabilirsiniz.
Mantığınızı zorlayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

BAŞAK

Arkadaşlarınızla ortak bazı planların içinde olmak, yeni bir aktivitenin içinde bulunmak sizi olumlu etkileyecek.
Sağlam ve mantıklı düşüncelere ihtiyacınız olmasına rağmen, duygusal davranışlarınız yüzünden takıntılı hareket ediyorsunuz.

OĞLAK

Yeni atılımlarınız için uygun bir dönem. Venüs'ten olumlu destek alıyorsunuz. İsteklerinizi gerçekleştirme çabası içindeolacaksınız.
Bugün, arkadaş çevrenizde size ilgisi olan bir kişi dikkatinizi çekebilir.

İKİZLER

Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki çelişkiler sizi zor durumda bırakacak.
Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın.

TERAZİ

Dış yapınızdan neşeli gibi görünmenize rağmen, dışa yansıyan yüzünüzde rahat bir ifade var. Bu yönünüzü bilmeyenler için, tam bir bilmecesiniz. Bugün sevdiklerinizin yardıma koştuğunuz bir gün olacak. Fakat dikkatli olmalısınız.

KOVA

Bugün, ele aldığınız konuların en küçük detayları bile gözünüzden kaçmayacaktır. Dikkatli yönlerinizi işiniz ve özel ilişkilerinize yansıtacaksınız.
Partnerinizin duygusal yaklaşımları kafanızın karışmasına neden olacaktır.

YENGEÇ

Düşüncelerinizin sınırlanmasından hoşlanmadığınız bir gerçek. Siz, kendi disiplininizin uygulayıcısısınız.
Bu nedenle, karşılaştığınız sorunlar karşısında bireysel düşündüğünüz için, yanlış anlaşılma olasılığınız çok güçlü. Kazançlarınız artıyor.

AKREP

Kardeşler arası bağlarınızı daha da güçlendirme çabası içinde olacağınız bir gün. İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Amaçlarınıza uygun hareket etmelisiniz.

BALIK

Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir.
Bugün Ay'dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor.
Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA