• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.04.2018, 00:00

KOÇ:

Kişiliğinizin ön plana çıkmasından hoşlanıyorsunuz. Bugün, egolarınız çok yüksek ve duygusal ilişkileriniz de, bencilce davranabilirsiniz. Kardeşlerle ilgili sorunların gündem kazanması sonucunda, onlara destek vermek isteyeceksiniz.

BOĞA:

Güvenliğiniz her şeyden önemli. Yardımsever yapınıza diyecek yok fakat kişisel kazançlarınız söz konusu olduğu zaman, sabit düşünceyle hareket ediyor ve maddesel kaygılarınızı dile getirmeyi yeğliyorsunuz. Olayları abartmak istemeyeceksiniz.

İKİZLER:

Hareketli yapınıza uygun olan olayları üzerinize çekmekte oldukça ustasınız. Bugün, fikrinizi söylerken fazla abartmadan konuşmalısınız. İkna kabiliyetinizin yüksek oluşundan dolayı, sorumluluk altına giriyor ve daha sonra bıkabiliyorsunuz.

YENGEÇ:

Düşüncelerinizde karamsar olmanız için hiçbir nedeniniz yok. Bugün, değişik fikirler içinde bocalıyorsunuz. Aklınıza koyduğunuz her şeyi yaşama geçirmek için gerekli tüm alt yapıya sahipsiniz. Yenilikler konusunda tereddüt ediyorsunuz.

ASLAN:

İddiacı tavırlarınızla düşüncelerinizden taviz vermeyeceğiniz bir gün. Arkadaşlarınız arasında ilginç fikirlerinizle ön plana çıkacaksınız. Fakat çevrenize temkinli davranarak, kendinizi olaylara hemen teslim etmek istemeyişiniz son derece olumlu.

BAŞAK:

Yaptığınız çalışmaların size sağlayacağı kazançların, ince detayları üzerinde yoğunlaşacağınız bir gün. Hırslarınızın ön plana çıkması sizi de şaşırtabilir. İsteklerinizi belirleyecek yeni bir planlama içine giriyor ve değişik fikirlerden yaralanıyorsunuz.

TERAZİ:

İdeallerinizi yaşama geçirmek için fırsatlardan faydalanıyorsunuz. Enerjinizin dağınık olmasından dolayı, bazı detayları atlayabilirsiniz. Partnerinizin baskısından şikayet etseniz bile, onun varlığı sizin için farklı bir motivasyon kaynağı oluyor.

AKREP:

Duygularınızın derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz. Bugün, sizi üzecek olaylardan uzak kalmayı çalışın. Her şeyin ince hesaplarını yapıyor olmanız, size yarardan çok zarar getiriyor. Meraklı yönlerinizi yüzünden hatalar yapabiliyorsunuz.

YAY:

Ay Kova burcunda ilerlerken Merkür ters hareketine devam ediyor. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Bazılarını gerçekten çok özlediniz ve onların da size ulaşmak istediklerinden emin olabilirsiniz.

OĞLAK:

Bugün karışık düşünceler içindesiniz. Hızlı düşünmeniz gereken bir çok konu var. Hepsini sırayla planlamalı ve en önemli olanına öncelik tanımalısınız.. Satürn karşıt burcunuzda ilerlerken, olaylara karşı dayanıklılığınızı arttırıyor.

KOVA:

Aşk konusunda engellerden hoşlanmıyorsunuz. Bugün, sosyal ilişkilerinizle duygusal konuları başarıyla pekiştireceksiniz. Çocukları olan Kovalar için ilginç bir gün. Onları daha sosyal ve yardım sever yapma çabası içindeler.

BALIK:

Bugün, ailenizle ilgili özel toplantılara katılabilirsiniz. Uzun süredir bir arada olmayı planlamanıza rağmen, aradaki iş engellerinizin sorun yaratması yüzünden uzak kaldığınız yakınlarınız var. Kendinizi sorgulamayı bırakın ve duygularınıza teslim olun

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA